8.1 C
Zvornik
25. април 2024.

PIONIRI LOKANJA PRVACI OMLADINSKE LIGE: Prvi u igri i ponašanju

Pioniri Fudbalskog kluba „Lokanj“, koji se uspješno takmiči u Regionalnoj ligi, grupa Istok, po rezulatima prate svoje starije kolege. Oni su kolo prije kraja osvojili titulu jesenjeg pravaka u Omladinskoj ligi „Birač„, grupa B.

Ovaj uspješni kolektiv momaka rođenih 2001. godine i mlađih, vodi Marinko Đurić, igrač prvog tima.

U šest odigranih utakmica mladi „Lokanjci“ ostvarili pet pobjeda i jednom ostali bez bodova, uz impersivnu gol razliku od 19:6.

„Svih 16 igrača, koliko ih ima u timu dali su svoj puni doprinos ovom uspjehu. Najviše vremena na terenu su provodili Vladan Janković, Darko Rakić, Dalibor Simić i Srđan Đurić. Najbolji strijelac ekipe sa 8 golova je Vladan Janković, jedan od najmlađih prvotimaca. Po tri pogotka postigli su Darko Rakić i Darko Simić, Srđan Đurić je postigao dva a po jednom su se u strijelce upisivali Uroš Đurić, Stefan Tejić i Radislav Tejić. Našim igračima u ovom dijelu prvenstva je pokazan samo jedan žuti karton, pa smo i u tom dijelu najuspješniji u ligi“, rekao nam je Đurić.

On je sa zadovoljastvom istakao da su njegovi momci uglavnom iz Lokanja i bliže okoline.

„Izuzetno smo zahvalni Radislavu Jankoviću, predsjedniku kluba, koji nam omogućava odlične uslove za treniranje i takmičenje, kao i svim sponzorima koji pomažu prvi tim i omladinsku selekciju. Nama je cilj da kod ovih mlađih razvijamao talenat i da oni u nastavku postanu oslonac prve ekipe“, ponosa našeg sela i zvorničke opštine, dodao je Marinko Đurić.

D. Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se