8.1 C
Zvornik
24. април 2024.

Oko 600 osnovaca u velikom maskembalu (foto)

ZVORNIK – Oko 600 učenika Osnovne škole „Sveti Sava“ danas su prodefilovali šetalištem u glavnoj gradskoj ulici čime je ova škola završila obilježavanje Dječije nedelje.

Od škole do Robne kuće prošetali su učenici od 1 do 5 razreda, maskirani u princeze, vile, vještice, razne likove iz crtanih filmova, ali i bakice, starci, doktorice, kaubojci, svetići, karte za igranje, roboti…

– Savjet učenika odredio je žiri koji je budno pratio veliki maskembal i proglasiće tri najljepše maske koje ćemo nagraditi prigodnim poklonima – rekao je direktor škole Radomir Petrović.

On je podsjetio da je obilježavanje Dječije nedelje počelo prikazivanjem dječije predstave „Kaubojci“, a takođe je organizovano kreativno izražavanje učenika kredom u boji na školskom poligonu.

– Imali smo i radionicu posvećenu pravima i obavezama djece u osnovnoj školi, te projekat u vezi sa štednjom energije koji je organizovao UNDP, a od sportskih aktivnosti imali smo takmičenja u malom fudbalu i između dvije vatre čijim ćemo pobjednicima danas dodijeliti prigodne nagrade koje je za njih obezbjedila škola – istakao je Petrović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se