1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Mališani u različitim maskama prošetali gradom

ZVORNIK – Oko 140 mališana svih uzrasnih grupa dječijeg vrtića „Naša radost“ danas su imali svoj maskembal u okviru Dječije nedelje.

Oni su u najrazčličitijim maskama i odijelima prodefilovali šetalištem od vrtića do robne kuće i nazad, praćeni roditeljima, bakama, dekama…

– Danas je predivan događaj u okviru kojeg su djeca izašla u predivnim maskama i pokazal svoju i maštovitost svojih roditelja i vaspitača. Ovo je njihova prva šetnja i za njih veliki doživljaj – rekao je direktor zvorničke predškolske ustanove Vukomir Stanković.

Gradskim šetalištem prošle su princeze, vile, nindža kornjače, pčelice, vojnici, betmeni, supermeni, starci i drugi najrazličitiji likovi.

Obilježavanje Dječije nedelje u vrtiću „Naša radost“ počelo je juče recitovanjem dječijih prava i igrom. Sutra je na programu sportski dan na šetalištu pored Drine u okviru kojeg će djeca trčati, nadvlačiti konopac, nositi štafetu. U četvrtak će biti likovna radionica gdje će mališani izraziti svoju maštovitost i kreativnost kroz crtanje, slikanje, lijepljenje, otiskivanje, a u petak, kada se završava obilježavanje Dječije nedelje planiran je odlazak na izlet.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se