14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Kidnapovali mladića, tukli ga palicama – pa golog ostavili na parkingu FK Partizan

Beograđani D. K. i D. N. uhapšeni su zbog sumnje da su oteli i u šumi brutalno pretukli Vuka J. (24) iz Beograda u naselju Mali Mokri Lug, a zatim ga golog izbacili u Humskoj ulici, na parkingu FK Partizan. Mladić je kasnije tokom noći preminuo od zadobijenih povreda, a policija traga i za trećim napadačem, kao i za automobilom koji je prilikom napada korišćen, piše Alo!.

Kako “Alo!” saznaje, kidnapovanje se dogodilo 19. oktobra ove godine oko podneva u Bosanskoj ulici, kada su trojica napadača svojim „audijem“ udarila Vuka J., koji je vozio „skuter“.

– Mladić je od siline udarca pao s motora i kaciga mu je odletjela nekoliko metara. Odmah su istrčali iz automobila i počeli palicama da ga biju. Već povređenog Vuka su stavili u gepek, a zatim odvezli u šumu. Tamo su ga, kako je mladić izjavio pre nego što je preminuo u bolnici od povreda zadobijenih prilikom te otmice, prvo skinuli golog i ponovo pretukli bejzbol palicama, pa su ga u polusvesnom stanju ubacili u prtljažnik autombila – kaže izvor Alo!.

 

Zasad nije poznat motiv otmice, kao ni šta je Vuk J., koji živi u Kaluđerici, tražio u Malom mokrom lugu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se