15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Utakmica veterana Jedinstva iz Malog Zvornika i Crvene zvezde iz Beograda

Zvezdaši čestitali dan opštine

MALI ZVORNIK – Povodom dana opštine Mali Zvornik, odigrana je prijateljska utakmica u kojoj su se sastali veterani Crvene zvezde iz Beograda i Jedinstva iz Malog Zvornika.

Zvezdaši su došli u veoma poznatom sastavu koji su predvodili Vadimir Petrović – Pižon, četvrta Zvezdina zvezda i Vladica Popović, a u ekipi su bili i Zdravko Borovnica, Miloš Bursać i ostali.

– Ovo gostovanje Crvene zvede je veliki događaj kako za našu opštinu i grad Mali Zvornik, tako i za naš klub Jedinstvo. Drago nam je da je jedan ovakav velikan u gostima i potrudićemo se da budemo dobri domaćini, rekao nam je Bogdan Dukić, zamjenik predsjednika opštine Mali Zvornik.

Vladimir Petrović – Pižon je istakao da su veterani Crvene zvezde prvi put u Malom Zvorniku.

– Drago nam je da smo došli da čestitamo domaćinima Dan opštine. Mi inače idemo po sličnim povodima po cijeloj Srbiji. Sviđa mi se ovaj grad, a domaćini su nas lepo dočekali – rekao je Pižon.

Veterani Crvene zvezde su se pokazali kao veoma nadmoćni i postigli tri efektna gola. Prvi gol je postigao Mitrović glavom u 13. minuti na centrašut Petrovića. Isti igrač je povisio na 2:0 u 49. minuti nakon dobre akcije u kojoj su učestvovali Sinđić i Čula, a treći gol je djelo Čule koji je na asistenciju Mitrovića savladao Krsmanovića.

JEDINSTVO – CRVENA ZVEZDA 0:3 /0:1/

Strijelci: 0:1 Mitrović u 13, 0:2 Mitrović u 49, 0:3 Čula u 51.

Stadion: Jedinstva Malom Zvorniku.

Gledalaca: 400, Sudija: Miloš Karapandžić /Loznica/.

Pomoćnici: Predrag Dišić /Loznica/ i Lazar Tororović /Loznica/

JEDINSTVO: Krsmanović, R.Jeftić, Radić, Aleksić, Ivanović, Todorović, Despotović, Smiljanić, Božić Novaković, M.Jeftić.Još su igrali: Subotić, Pavlović, Obrenović, Ćirić, Mitrović, VladiĆ, Aćimović, Kajtazović, Ignjatović, Krsamnović, Đajić.

CRVENA ZVEZDA: Katić, Z.Nikolić, Rajevac, B.Nikolić, Grujić, Borovnica, Petrović, Stevović, Čula, Sinđić, Mitrović. Još su igrali: Bursać, Ilić, Jevtović.

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se