20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Ukupni pobjednik kajak-kanu klub „550 Žepče“ iz Žepča

ZVORNIK – Kajak-kanu klub /KKK/ „550 Žepče“ iz Žepča ukupni je pobjednik sedmog Međunarodnog takmičenja u kajaku i kanu na mirnim vodama, koje je održano danas na Zvorničkom jezeru.

KKK klub „Drina“ iz Zvornika osvojila je drugo, a Nautički klub /NK/ „Beograd“ iz Beograda treće mjesto.

U pojedinačnoj konkurenciji seniora na 500 metara u K-1, prvo mjesto pripalo je Dušanu Ivkoviću iz NK „Beograd“, drugo mjesto Almiru Mehiću iz KKK „Zaveslaj“ Brčko, dok je treće mjesto osvojio Toni Matijević iz KKK „550 Žepče“.

U seniorskoj konkurenciji na 500 metara, prvo mjesto osvojila je Lejla Jukić iz KKK „Drina“, drugo mjesto Anđela Stanić iz NK „Beograd“, a treće mjesto Tamara Zivlak iz NK „Beograd“.

U konkurenciji kadeta na 200 metara, prvo mjesto osvojio je Nurija Hadžiavdić KKK „Drina“, drugo mjesto Stjepan Vranjković „550 Žepče“, a treće mjesto Matija Radonjić KKK „Morača“ iz Podgorice.

U konkurenciji kadetkinja na 200 metara, prvo mjesto osvojila je Mia Matijević „550 Žepče“, drugo Ajla Šrndić KKK „Drina“, a treće mjesto Ivona Vranjković „550 Žepče“.

Na takmičenju su učestvovali kajak-kanu klubovi „Beograd“ i „Savska aoza“ iz Beograda, „Morača“ iz Podgorice, „550 Žepče“, „Zaveslaj“ iz Brčkog i domaćin takmičenja „Drina“ iz Zvornika

Takmičenje je održano na sprint stazama Zvorničkog jezera dugačkim 200 i 500 metara.

Kajakaši i kanuisti nadmetali su se u kategorijama mlađih kadeta, kadeta, juniora i seniora u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Organizator takmičenja je Kajak-kanu klub „Drina“, a pokrovitelj opština Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se