4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Treći najveći ženski ubica u Srbiji još je na slobodi i vreba na internetu

Nataša Petrović, koja je osuđena na 30 godina za učestvovanje u ubistvu muža, još je na slobodi.

Dok čeka odsluženje kazne, ona svoje provokativne fotografije postavlja po društvenim mrežama, a zanimljivo je da njen saučesnik u ubistvu nije na slobodi iako je osuđen na istu kaznu od 30 godina.

Nataša Petrović je iz pritvora puštena još prije godinu i po dana. U pritvoru je inače provela sedam godina. Na slobodi je dočekala i odluku Apelacionog suda u Beogradu, u januaru ove godine. Tom odlukom potvrđena je presuda Višeg suda, koji je osudio na 30 godina zatvora zbog podstrekivanja na ubistvo. Međutim, njen branilac se žalio Vrhovnom kasacionom sudu na to, i još se čeka konačna odluka – čitavih 19 meseci.
666908 19 ff Ona je osuđena da je kao ubicu angažovala bivšeg pripadnika Policijske brigade Nenada Baračija, kome je Apelacioni sud zbog teškog ubistva iz koristoljublja potvrdio kaznu od 30 godina zatvora.

Istom presudom Draganu Šekularcu, koji je osuđen jer je pomogao Baračiju da sakrije pištolj nakon ubistva, kazna je smanjena sa četiri na tri godine zatvora.

Barači je tokom suđenja priznao ubistvo, ali je tvrdio da je smrtonosne hice u svog školskog druga ispalio u afektu, a ne iz koristoljublja. Navodno, Nenad je pretio da će mu povrediti članove porodice, a tvrdio je i da sa Natašom nije bio u intimnoj vezi.

Nataša je sa ubijenim Nenadom bila u braku 20 godina i sa njim ima dvoje djece, prenosi Blic.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se