15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

„Skajp“ van funkcije

VAŠINGTON – „Majkrosoftova“ aplikacija „Skajp“ danas je van funkcije zbog problema u vezi sa podešavanjima statusa programa, što je milione korisnika ostavilo bez mogućnosti da komuniciraju sa svojim kontaktima.

Kako prenosi „Sputnjik“, korisnici „Skajpa“ širom svijeta ostali su na cjedilu, nakon što je aplikacija doživjela tehničke poteškoće i prestala da radi.

Korisnička služba „Skajpa“ izdala je obavještenje za svoje korisnike.

„Pojedini korisnici mogu imati problema sa aplikacijom `Skajp` i mogu biti nevidljivi na mreži. Otkrili smo problem u vezi sa sa podešavanjima statusa na `Skajpu`“, navodi se u poruci.

Pogođeni korisnici neće moći da promijene svoj status i svi njihovi kontakti će biti prikazani kao „oflajn“, te neće biti u mogućnosti da započnu „Skajp“ pozive sa njima.

Instant poruke se uobičajeno isporučuju. Problem statusa ne utiče na „Skajp“ aplikaciju za veb, te ista može biti korištena za uspostavljanje poziva i slanje instant poruka.

„Trenutno radimo na rješavanju ovog problema i nadamo se da ćemo ubrzo imati vijesti za vas. Molimo Vas da prihvatite naše izvinjenje zbog neugodnosti koje smo Vam izazvali“, navodi se u poruci korisničke službe.

Aplikaciji „Skajp“ može se pristupiti putem sljedećeg linka: https://web.skype.com.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se