2 C
Zvornik
20. април 2024.

RASPAD NA POMOLU: Vladica Petrović više nije trener FK Drina

Fudbalski klub Drina blizu je potpunog raspada! Klub koji samo na papiru ima Upravni odbor i predsjednika, ali ne i u praksi, danas je ostao bez šefa stručnog štaba Vladice Petrovića i njegovog prvog pomoćnika Miloša Boškovića.

Oni su smijenjeni zbog navodnih loših rezultata kluba a tu odluku im je saopštio lično Dragan Spasojević, čovjek koji već mjesecima „vedri i oblači“ u klubu. Da stvar bude tragikomična, između FK Drina i Spasojevićeve menadžerske agencije „Finesa“ ne postoji nijedan zvaničan ugovor pa se tako i pitanje otkaza dovodi u pitanje.

Ostaje misterija da li je i sam Petrović znao o otkazu jer je po objavljivanju vijesti o smjeni, na zvaničnom „Fejsbuk“ nalogu kluba, ubrzo ispod osvanuo i njegov komentar „Hvala na obaveštenju“.

Fejsbuk nalog FK Drina i vijest o smjeni trenera

Loši rezultati, koje klub postiže od početka sezone, su evidentni i neosporni ali pitanje je koliko je to zaista Petrovićeva krivica kada se zna u kakvim je uslovima radio sa igračima. Krije li se nešto drugo iza otkaza a što bi uskoro vrlo lako moglo biti i predmet istražnih organa?

Da li je popularni „Struja“ odbio da bude slijepi poslušnik Spasojevića u nečasnim radnjama a o kojima se priča od utakmice sa Rudar Prijedorom?

Kako smo obavješteni, do izbora novog poslušn…, pardon trenera, ekipu će voditi dosadašnji drugi pomoćnik Svetozar Vukašinović.

I umjesto da ove godine svi zajedno obilježavamo veliki jubilej – 70 godina postojanja kluba, izgleda da smo rješili da svi zajedno saučestvujemo u njegovom gašenju.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se