15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Ovo su poruke najvećih proroka: Treći svjetski rat je počeo!

Mnogi svjetski poznati proroci složili su se da će ova godina biti godina u kojoj je počeo Treći svjetski rat. Evo šta su o tome, o ratu islamista, kolonama izbjeglica koje nadiru u Evropu, govorili baba Vanga, Nostradamus i Tarabići.

Baba Vanga: Muslimani će vladati Evropom

Bugarka Vangelija Gušterova, poznatija pod imenom baba Vanga,

Predvidjela je da će 2010. godine početi Treći svjetski rat, ali tako što će sukobi prvo izbiti u zemljama gdje će narod ratovati međusobno, a da će se kasnije to širiti čitavim svijetom.

Baba Vanga je predvidjela da će 2020. Evropa biti gotovo prazna, bezljudna i najavila da će 2043. godine Starim kontinentom zavladati muslimani.

Vanga je navela da će muslimani preživjele Evropljane eliminisati upotrebom hemijskog oružja. U Francuskoj će potom jačati takozvani partizanski pokret protiv islamista.

Slijepa proročica je predvidjela i da će Amerikanci 2066. napasti Rim, koji će tada biti potpuno muslimanski grad. SAD će u tom napadu koristiti novo klimatsko oružje – naglo zahlađenje.

Vanga je u i 2014. „vidjela“ tri događaja: Prvi je velika poplava s proljeća.

Drugo „viđenje“ odnosi se na Bugarsku koju će u bolji život poslije maja povesti visok čovjek koji dolazi iz inostranstva.

I na kraju, kao treće, Baba Vanga je vidjela dolazak nove pošasti i to u obliku bolesti gore od side koja će pogađati prvenstveno muškarce.

Nostradamus: ISIL „treći antihrist“

Prema neki tumačenjima Nostradamusa, raspad Evropske unije započeće ove, 2015. godine. Formiraće se grupe od po tri države koje će stvarati svoje cjeline unutar Unije, što će voditi slabljenju i cijepanju EU.

Nostradamus je predvidio i neočekivane događaje na Bliskom istoku, na koje Zapadne sile nemaju pravi odgovor. Naime, trebalo bi da uslijedi veliko ujedinjenje muslimana.

“Iz jedne arapske zemlje,
biće rođen Muhamedov sljedbenik,
Ući će u Evropu noseći plavi turban,
Biće teror čovječanstvu,
Nikad većeg horora”.

Da li je “Muhamedov sljedbenik” iz Nostradamusovih stihova Abu bakr al Bagdadi, vođa IS?

Mnogi stručnjaci drže da je Nostradamus u svojim pročanstvima nagovijestio napad svearapske i muslimanske države koja će, kako sugerišu njegovi stihovi uništiti Izrael, Egipat, Aziju, Afriku, čak doći do Italije, gdje će biti zaustavljana od dva velika vladara.

Nostradamus predviđa dolazak trećeg atihrista, poslije dvojice Napoleona Bonaparte i Adolfa Hitlera. On ga je nazvao Mabus i njegova bi pojava na svjetskoj sceni označila početak kraja svijeta kakav danas poznajemo. Da li je treći antihrist Islamska država kako se mnogi tumači Nostradamusa danas slažu ili nije, odgovor još sa sigurnošću ne može dati niko.

Ali istovremeno dešavaće se nešto mnogo opasnije, jer će čovjek morati da se bori sa prirodnim silama. Prema Nostradamusu doći će do pomjeranja Zemljinih polova, što će izazvati nova ledena doba na određenim dijelovima planete.

Sadašnji Sjevereni i Južni pol će se otopiti, ali ne zbog globalnog zagrijavanja, već zbog premještanja polarnih ledenih kapa! U predjelu koji pokrivaju Sjedinjene Američke Države, na sadašnjem 50 stepenu geografske širine formiraće se novi Sjeverni pol, a Južni pol će se naći jugozapadno od Australije.

Nostradamus najavljuje potonuće Zemlje u “ambis planetarnog mraka”, zbog pojave nekog asteroida, odnosno planetoida iz kosmosa. Njega ovaj vidovnjak zove „Mjesečev brat“, a asteroid bi mogao da donese jako zahlađenje i novo ledeno doba.

„Nebo će gorjeti na četrdeset pet stepeni“, govorio je Nostradamus.

Najpoznatije svjetsko ime proricanja i vidovnjaštva, Nostradamus prorekao je da smo već zagazili u 13-ogodišnji ciklus u kojem se odlučuje o sudbini planete i čovječanstva.

Taj ciklus je počeo 2012. godine, a završiće 2025.

Nostradamus najavljuje potonuće Zemlje u “ambis planetarnog mraka”, zbog pojave nekog asteroida, odnosno planetoida iz kosmosa. Njega ovaj vidovnjak zove „Mjesečev brat“, a asteroid bi mogao da donese jako zahlađenje i novo ledeno doba.

Prvi razorni zemljotres bi se mogao dogoditi Turskoj, a potom bi naredne, 2016. godine uslijedio i potres na crnogorskom primorju. Zemljotresi bi nastavili da tresu oblast evropskog dijela Sredozemnog mora, a posebno Italiju i Španiju.

Tarabići: Srbija Nojeva barka

“Kad miris izađe iz poljskog cveća, kad milost izađe iz čovjeka, kada rijeke izgube svoje zdravlje, nastupiće najveći opšti rat. Kad zbije ovaj ljuti rat, teško onijem vojskama koje budnu uzlećele u nebo, a blago onijem vojnicima koji budnu vojevali po zemlji i po vodi. Narod će izglupiti, rađaće se ljudi, a da ne znaju ko im je đed i prađed… Među Srbima, otkako je vijeka i svijeta, goreg roda biti neće”, govorio je srpski prorok Mitar Tarabić iz sela Kremna.

Otkako je 1899. godine umro Mitar Tarabić, njegov stric Miloš, prorok kao i svi Tarabići, nikome se nije javljao sve do skora, a onda je poručio da je blizu Treći svjetski rat.

“A šta će sve biti nemojte me ni pitati, ne umijem vam reći, jer je tako strašno. Trajaće godinama, godinama će trajati i dugo će trajati. Stradaće nevini više nego krivi. Kad se rat završi sve će biti razrušeno. Gađaće se najsvetija mjesta na svijetu, mnogi gradovi će biti sprženi i sravnjeni sa zemljom”, rekao je Miloš.

Vidio je i kolone izbjeglica koje idu preko Balkana: “Neće putovati vazduhom, ljudi će ići brodovima. Biće mnogo morskih hajduka (gusara, krijumčara) koji će uništavati sve na moru. Svaki brod će morati da strepi”, kazivao je Miloš Tarabić.

Govorio je da će “kolone izbjeglica iz cijelog svijeta čekati na granicama Srbije koja će im biti kao Nojeva barka”.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se