3.1 C
Zvornik
18. април 2024.

DRINA DOČEKUJE VITEZ: Pobjeda za sredinu tabele

Utakmica sa Radnikom nije kako treba ni arhivirana a pred fudbalerima Drine je novi izazov. U okviru 8. kola Premijer lige BiH u Zvorniku gostuje ekipa Viteza.

I jedna i druga ekipa nalaze se u veoma teškoj situaciji jer se nalaze na začelju tabele. Pobjeda ostavlja obje ekipe u trci za opstanak dok poraz komplikuje ionako komplikovanu situaciju.

„Igramo ponovo utakmicu koja nam odlučuje o sudbini i opstanku u ligi. Sa pobjedom se ponovo vraćamo među ekipe koje su na dva-tri boda jedna od druge. Probaćemo da oporavimo ekipu poslije teške utakmice u Bijeljini, gdje smo možda mogli da dođemo i do povoljnijeg rezultata ali i gdje smo ponovo oštećeni. Dolazi nam ekipa koja je u istoj situaciji kao i mi. Izgubili su kod kuće u 93. minuti tako da će i njoj ovo biti ‘zadnji voz’ da se ‘čupa’, da bi uhvatili priključak za sredinu tabele. To znači da će utakmica biti otvorena ali na nama je da pokažemo jednu veliku želju, kao protiv Borca“, rekao je trener Drine Vladica Petrović, koji je pozvao navijače da dođu na Gradski stadion u velikom broju kako bi pomogli ekipi u još jednoj pobjedi.

Drina je protiv Radnika bila lišena usluga četiri igrača, ali protiv Viteza će biti konačno kompletna.

„Oba Nikolića su odradila kaznu zbog crvenog kartona i vraćaju se u tim kao i Erić, koji je pauzirao zbog žutih kartona. U konkurenciji za prvih jedanaest biće i Radović, koji je na moju molbu pristao da se vrati u trenažni proces iako nije ispoštovan od strane Uprave kluba i svaka mu čast zbog toga“, istakao je Petrović.

Utakmica sa Vitezom igra se u subotu od 16 časova a cijena ulaznice biće 3 KM.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se