15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Dobra kupovna prognoza za Zvornik – Domaći trgovački lanac Tropic otvara dvije nove trgovine

ZVORNIK – Domaći trgovački lanac Tropic u četvrtak, 1.10.2015. godine, otvara dvije nove maloprodajne jedinice, Tropic supermarket u ul. Svetog Save bb i Tropic mini market u ul. Braće Jugovića b-1.

Tropic je najveći domaći trgovački lanac u Republici Srpskoj, a treći po veličini u Bosni i Hercegovini, s 1190 zaposlenih i planom daljeg širenja i rasta. Mreža od 43 maloprodajna objekta od 1.10. 2015. biće uvećana za 2 nove trgovine u Zvorniku u kojima će zaposlenje dobiti 34 nova radnika. Mlada i motivisana radna snaga jedan je od glavnih pokretača razvoja kompanije Tropic, a sve aktivnosti koje se sprovode u trgovinama stavljene su u službu kupaca.

Program povodom otvaranja Tropic supermarketa u ul. Svetog Save bb, počinje u 11 časova uručenjem donacije vrtiću Naša radost. U svojoj misiji Tropic ima zacrtano da doprinosi unapređenju lokalne zajednice, a jedan od vidova je upravo pružanje podrške koja omogućuje srećno i bezbrižno odrastanje najmlađih članova društva.

Na dan otvaranja, 1. oktobra, Tropic za svoje kupce u Zvorniku priprema posebnu akcijsku ponudu, poklone, kao i brojne promocije i degustacije te roštiljadu uz bogat zabavni program. U Tropic supermarketu u ul. Svetog Save bb koji se prostire na prostoru od 650 m2 kupcima se nudi mogućnost da na jednom mjestu kupuju robu širokog spektra, te da ostvare popuste putem redovnih i posebnih akcija. Tropic Mini market u ul. Braće Jugovića b-1, svoju ponudu u prostoru od 130 m2 prilagođava potrebama svojih komšija, koji će svakodnevno uživati u svježem i raznovrsnom asortimanu na odjelima pekare, svježeg voća i povrća visokog kvaliteta po odličnim cijenama.

Tropic je za svoje sugrađane pored odlične ponude i niskih cijena, pripremio i bogat kulturno umjetnički program koji će najviše obradovati najmlađe Zvorničane jer im u posjetu dolaze mađioničar, te Maša i Medo koji će za njih pripremiti veliku zabavu. Lokalno kulturno umjetničko društvo Sveti Sava zabaviće sve prisutne prigodnim spletom igara, a svoje sugrađane Tropic će počastiti bogatim roštiljem i slavljeničkom tortom.

Tropic poziva svoje komšije, sugrađane da se pridruže proslavi povodom otvaranja novih Tropic marketa i da se upoznaju sa ponudom i zaposlenima koji željno očekuju svoje prve kupce.

Radno vrijeme Tropic marketa u Zvorniku je od 7:00 do 21:00, nedeljom od 7.00 do 20:00 časova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se