4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Zapalila mercedes dok je u njemu bio sa dvije djevojke

Slađana Lazarević (39) iz sela Kusadak zapalila je “mercedes” bivšeg dečka Zorana Markovića (45) iz sela Jelenac kod Mladenovca.

Marković je u tom trenutku u vozilu bio sa dvije djevojke. Raskid sa Slađanom skupo je koštao Zorana, koji je u braku sa drugom ženom. “Mercedes” mu je u potpunosti progutao plamen na lokalnom putu u blizini Aranđelovca, a on je zadobio lakše opekotine na rukama. Dvije djevojke, izvesna Ivana i Gorica, koje su bile sa njim u automobilu, nisu povređene. Incident nam je potvrđen u policiji u kojoj kažu da će u saradnji sa tužilaštvom u Aranđelovcu protiv Slađane biti podnjeta krivična prijava.

Slađana je u izjavi za “Blic” potvrdila da je Zoranu zapalila automobil, ali tvrdi da se to desilo nakon što je on nju fizički napao i opsovao joj mrtvog sina. Zoran to negira i tvrdi da se sve desilo dok je on spavao u automobilu sa dvije djevojke, jer je Slađana bila ljuta što neće više da se viđa sa njom.

– Te dvije djevojke su mi slale poruke i zvale tokom noći tvrdeći da je Zoran komiran od alkohola i da ne može da vozi. Imam snimljene poruke i razgovore na mobilnom kao dokaze. Noć pre toga bio je sa mnom. One su mi rekle gde da dođem i navukle su me. Kada sam došla tamo, njemu su bile smaknute pantalone. Navukao ih je i izašao iz kola. Odmah je počeo da me psuje i udara. On je svojim kolima udario moja, ali mi je sve prekipelo kada mi je ospovao mrtvog sina i tada sam zapalila automobil – kaže Slađana i napominje da je i ona u kontaktu sa policijom, kao i da će im dati iskaz danas.

Zoran u izjavi za “Blic” tvrdi drugačije, navodeći da mu je Slađana pre oko mesec dana razbila šoferšajbnu i da nije istina da je on ikada digao ruku na nju, kao i da ga nikada nije prijavila policiji.

– Slađana me je zvala tokom noći, ali se ja nisam javljao. Ne znam kako me je pronašla. Odmah je svojim “kecom” udarila moj “mercedes”. U tom trenutku sam spavao pa su prvo dvije djevojke izašle iz kola. Slađana je izašla iz kola i bacila nešto čime je zapalila “mercedes”. Izašao sam i ja, ali je ona već otišla. Dobio sam opekotine na rukama. Odmah smo zvali policiju. To je uradila zato što više nisam hteo da budem sa njom – kaže Zoran.

 

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se