8.1 C
Zvornik
25. април 2024.

Vizionar sa Kosmaja: Srpska će biti pripojena Srbiji, mogući teroristički napadi u Banjaluci

Radoslav Rade Živanović (47), poznati srpski vidovnjak i vizionar iz Mladenovca predviđa bolje dane za Balkan, ali tek poslije 2022. godine.

Njega su zbog tačnog predviđanja Miloševićevog dolaska na vlast, atentata na Đinđića i hapšenja Karadžića i Mladića prozvali Veda sa Kosmaja, prognozira da će se do 2020. godine raspasti BiH, ko je zapravo kamenovan u Srebrenici, gdje će islamski teroristi prvo udariti, kada će komandant Vojske RS na liječenje u Rusiju i koju medalju će srpski košarkaši osvojiti na predstojećem Evropskom prvenstvu.

“Republika Srpska neće postati nezavisna već će u roku od tri do najkasnije pet godina biti pripojena Srbiji. Istovremeno, BiH će prestati da postoji, a Bošnjaci će se ujediniti sa Srbijom. Hrvati će se, u mjestima gdje predstavljaju većinsko stanovništvo, priključiti Hrvatskoj”, najavljuje.

Mogući teroristički napadi u Banjaluci

Živanović i podsjeća na viziju koju je imao nekoliko dana prije kamenovanja Aleksandra Vučića u Srebrenici.

”I tu sam pogodio rekavši da to nije napad na premijera Srbije, već na Milorada Dodika i RS. Naime, zapadne sile predvođene Sjedinjenim Američkim Državama ulažu veliki napor da naštete RS, ali taj entitet će ovako ili onako 2020. godine biti pripojen Srbiji zajedno sa Bošnjacima”, tvrdi Veda, koji uprkos najavama da će na teritoriji bivše Jugoslavije buknuti novi oružani sukobi, ističe da od rata nema ništa.

“Ipak, morate da pazite na terorističke akcije koje će biti organizovane izvana. S tim u vezi, već na proljeće se mogu očekivati udari na Banjaluku i Sarajevo dok Srbija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora i Slovenija mogu biti mirne u tom pogledu “, upozorava Živanović.

“Ništa od ulaska Srbije u EU”

Ovaj Veda sa Kosmaja predviđa da će prvi predsjednik RS Radovan Karadžić i komandant Vojske RS Ratko Mladić (hapšenje najavio pet dana ranije), nažalost, biti nepravedno osuđeni u Hagu.

”Ne vidim njihov povratak u Srpsku. Jedino će Rusija nešto učiniti na planu liječenja Ratka Mladića, ali tek naredne godine”, kaže Rade i naglašava da u RS i BiH neće biti poplava kao 2014.

”One nižeg intenziteta možete očekivati narednog marta, aprila. Biće ugroženo stanovništvo u dolinama rijeka pa neka ljudi u to vrijeme otvore četvore oči”, savjetuje ovaj vizionar.

Navodi da će se Crna Gora vratiti u okrilje Srbije tek kada sa vlasti ode Milo Đukanović.

“Na to će se čekati bar 10 godina… Što se tiče Kosmeta, ono je de facto nezavisno i tako će biti 15-20 godina dok ne ojača Rusija. Onda će Kosovo postati dio Srbije, ali nikada kao što je bilo. Pošto su Srbi većinom napustili ognjišta, Kosovo će u Srbiji dobiti veliku autonomiju a “velike Albanije” nikada neće biti”, predviđa Živanović, koji ne uočava skorije otopljavanje političkih odnosa Beograda i Zagreba.

“Pomaci nabolje su mogući za nekoliko godina, a bolji život, standard, ekonomski razvoj i zapošljavanje za sve narode na ovim prostorima dolazi tek nakon 2022. godine. Takođe, prema mojim vizijama moguće je uspostavljanje saveza država poput onoga u SFRJ, ali za 50 godina s tim da će Srbija postati kraljevina 2105. godine”, prognozira ovaj Mladenovčanin i kaže neće biti ništa od ulaska Srbije i BiH u Evropsku uniju.

“Ne samo zbog skorog nestanka BiH, već i zbog toga što će se EU takođe raspasti za sedam-osam godina “, kaže Živanović i najavljuje da se stabilnost na globalnom nivou može očekivati jačanjem Rusije, koju će Vladimir Putin voditi do kraja života.

“Nikada neće doći do rata Rusije i SAD, a Putin će vlast u Ukrajini osvojiti mirnim putem. Grčka ostaje u EU do njenog raspada i kasnije će se pridružiti Evroazijskom savezu. SAD će biti prva sila do 2019, a onda će ubrzano početi da slabe”, kaže on.

“Jedino ne mogu da liječim ljude”

Inače, uz godinu raspada SFRJ, početak Rata u zalivu, pojavu Putina i Avramovog dinara, među Radoslavovim najvažnijim tačnim predviđanjima su atentat na Željka Ražnatovića Arkana, hapšenje narko-bosa Darka Šarića, da će Zvezda postati prvak Evrope i svijeta, Đoković teniser broj jedan…

“Na sljedećem Evropskom prvenstvu u košarci Srbija će osvojiti jedno od prva tri mjesta. Novak Đoković nastavlja vladavinu tenisom do kraja karijere, a jedini grend slem koji nije uzeo, tj. Rolan Garos, osvojiće naredne sezone”, kaže ovaj vidovnjak.

Radoslav Živanović od rođenja boluje od cerebralne paralize zbog čega teško govori i još teže se kreće. Od 13. godine, kako navodi, ima vizije koje je iskoristio da besplatno pomaže ljudima u pronalaženju nestalih osoba i predmeta, te da vide vlastitu budućnost.

“Jedino ne mogu da liječim ljude”, ističe ovaj vizionar čije su mušterije bili Ceca, Velja Ilić, Zoran Đinđić i druge poznate ličnosti, piše Telegraf.rs.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se