15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Treća izložbeno-prodajna „Etno tržnica“ okupila oko 20 izlagača

ZVORNIK – Danas je u okviru „Zvorničkog ljeta 2015“ održana treća izložbeno-prodajna „Etno tržnica“ koja je okupila oko 20 izlagača iz Zvornika, Bijeljine i Brčkog.

Ljiljana Toholj iz zvorničke Turističke organizacije rekla je da se radi o izlagačima koji redovno i kontinuirano sarađuju sa ovom organizacijom, te izlagačima-gostima iz još dva grada.

– Na štandovima se može pronaći ručno rađen nakit, radovi rađeni dekupažom, heklani i vezeni radovi, radovi na staklu, pletene korpe, imamo i proizvođača meda i proizvoda od meda na čijem štandu se može obaviti i degustacija, kao i domaće sapune – rekla je Toholjeva.

Ona je istakla da su zadovoljni odzivom izlagača, ali i da svake godine ova manifestacija po masovnosti treba da prevaziđe prethodnu.

– Ovo je nešto čime Turistička organizacija želi da predstavi sve ono što se nekad radilo, ali se i danas u nekoj verziji modernizovalo, pa imamo spoj i tradicije i neke inovacije. Dakle, kroz ovo njegujemo našu kulturu, ono što nas obilježava, a s druge strane to stavljamo u kalup nečeg modernog i prilagođavamo današnjim potrebama – istakla je Toholjeva.

Organizator „Etno tržnice“ bila je Turistička organizacija opštine Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se