5.9 C
Zvornik
19. април 2024.

Petrović: Pokušaćemo iskoristiti pritisak Slavije

Nedjeljnom utakmicom protiv Slavije u Istočnom Sarajevu, Drina će odigrati treću gostujuću utakmicu ove sezone. Zvorničani u prethodna dva navrata nisu uspjeli osvojiti bodove i vjeruju da je došlo vrijeme da se kući konačno vrate nasmijanih lica.

Nakon upisivanja prvih bodova u prošlom kolu ekipa će sigurno mnogo mirnije pristupiti narednoj utakmici a trener Drine Vladica Petrović ulogu favorita prepušta Slaviji.

„Utakmicom protiv Rudara u Zvorniku mislim da smo ušli u seriju nešto lakših utakmica. Mi za razliku od Slavije u meč ulazimo nešto rasterećenije dok će domaćin biti pod pritiskom pobjede na svom terenu i mi ćemo to pokušati iskoristiti. Probaćemo da se skoncentrišemo što bolje i da uz jednu odgovornost u igri, koju smo prikazivali do sada uglavnom u drugom poluvremenu, počnemo već od prvog minuta primjenjivati i da dođemo sa pozitivnim rezultatom iz Sarajeva“, kaže Petrović.

Drina će ovu utakmicu biti pojačana vezistom Radovanom Vasićem, koji je otklonio povredu i štoperom Slobodanom Lalićem, kome je rješen problem oko papirologije. Ognjen Šinik će i dalje odsustovati sa terena zbog povrede dok će Aleksandar Nikolić zbog crvenog kartona pauzirati dvije utakmice.

Utakmica sa Slavijom se igra u nedjelju od 17 časova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se