15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Jakšić: Najbitnije je da smo počeli osvajati bodove

Drina je protiv Rudara zabilježila prve ovosezonske bodove u Premijer ligi BiH. Jedan od najzaslužnijih za to, sa dva postignuta gola bio je Marko Jakšić.

Ovaj iskusni 32-godišnji napadač došao je u Zvornik među poslednjim pojačanjima ovog ljeta a njegov debi bio je protiv Zrinjskog, kada je ušao u 67. minuti utakmice.

Pored dva gola, Jakšić je propustio još jednu stopostotnu šansu za gol, kada je njegov šut krajnjim naporom zaustavio golman Kozić.

„Najbitnije je u ovom trenutku da smo se pomjerili sa nule i da smo konačno počeli osvajati bodove tako da se nadam da će biti sve bolje iz utakmice u utakmicu. Kao napadaču, golovi mi mnogo znače i siguran sam da mi neće biti i poslednji. Ono što treba da istaknem jeste da to nije samo moja zasluga nego cijelokupne ekipe. Ekipa je pomogla da iz dobre igre postignem dva gola i nadam se da ćemo nastaviti dalje sa istim receptom“, kaže Jakšić za zvanični sajt FK Drina.

Drinu ovog vikenda očekuje nova utakmica tj. gostovanje Slaviji u okviru 5. kola.

„Pa iskren da budem ne znam puno o ekipi Slavije. Znam dva prijatelja koji tamo igraju, Spalevića i Ristića a o ostalim igračima ne znam baš pretjerano puno. Vjerujem da nam to neće praviti problem u namjeri da zabilježimo pobjedu“, ističe Jakšić.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se