8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Druženje važnije od rezultata

U okviru manifestacija ovogodišnjeg „Zvorničkog ljeta“ u Rekreativno-sportskom centru u Zvorniku odigrana je prijateljska fudbalska utakmica u malom fudbalu u kojoj su se sastali veterani fudbalskih klubova „Drine“ iz Zvornika i „Jedinstva“ iz Malog Zvornika.

U utakmici su nastupili igrači koji su ranije nosili dresove svojih klubova, ali su mnogi igrali u obje ekipe.

„Ovi susreti su prilika da se sastanemo i evociramo uspomene na nekadašnje vrijeme kada smo bili mladi i branili boje svojih klubova. Nadamo se da će ovi susreti da traju koliko i naša dva grada“, rekao nam je Aco Kostić, kapiten veterana Drine.

U ime igrača Jedinstva, kapiten Nebojša Novaković je rekao da mu je drago što se prilikom „Zvorničkog lјeta“ igraju i ovakve utakmice, koje su prilika da se prijatelji i nekadašnji klupski drugovi sretnu i podsјete na dobra stara vremena.

U ovoj utakmici rezultat je bio u drugom planu ali da preciziramo da su slavili domaćini rezultatom 4:2.

Za ekipu Drine su nastupili: M. Bogičević, A. Kostić, D. Josipović, G. Dragutinović, M. Perušinović, S. Vukašinović, Z. Milutinović, M. Ostojić, A. Vasić.

Za Jedinstvo su igrali: S. Krsmanović, N. Novaković, M. Smiljanić, S. Aleksić, Z. Kajtazović, M. Tomić, M. Božić, N. Buljubašić, D. Radić, D. Božić.

Strijelci za Drinu bili su: Vukašinović u 3., Josipović u 6., Ostojić u 14. i Dragutinović u 29. a za Jedinstvo: Aleksić u 7. i Buljubašić u 14. minutu.

Utakmicu su sudili: Marko Taborin i Milan Jović.

D. Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se