9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

DRINA TE ZOVE: Uz slobodan ulaz do bodova

Kao i prošle sezone u 2. kolu Premijer lige BiH tako će i ove u Zvorniku snage odmjeriti Drina i Zrinjski. Zrinjski je tada slavio sa 2:1 a nema sumnje da je favorit i u ovoj utakmici.

Olakšavajuća okolnost za tim Vladice Petrovića jeste ta što će pravo nastupa imati nekoliko provjerenih igrača, a koji su meč sa Sarajevom propustili zbog problema sa papirima.

„Očekuje nas jako teška utakmica u kojoj ponovo igramo sa jednim od pretendenata za prva dva mesta u Premijer ligi. Mi u utakmicu ulazimo kao blagi autsajderi ali ovaj put ćemo na raspolaganju imati igrače koji nisu mogli igrati protiv Sarajeva, čime ćemo biti pojačani u odnosu na prošlu utakmicu. Naše ambicije su da probamo osvojiti neki bod u ovaj utakmici, a ovo je prilika da i igrači, koji nisu imali dovoljno minutaže, da odigraju 80-90 minuta da bi mogli biti spremni za nastavak prvenstva koji nas očekuje jer svaka sledeća utakmica će za nas biti baražna“, rekao je trener Drine Vladica Petrović uoči meča sa Zrinjskim.

Drina u ovoj utakmici ipak neće biti kompletna jer će zbog povrede izostati Radovan Vasić, Aleksandar Nikolić i Ognjen Šinik.

Klub je već poodavno u pregovorima sa pojedinim igračima koji bi popunili poziciju štopera a koja je ostala prazna povredom Šinika.

„Za sada sve to teško ide, svi imaju neku svoju cenu, preuveličavaju je a mi nismo u stanju da platimo toliko te igrače. Pokušaćemo dovesti pravog igrača ali za neke normalne uslove koji vladaju ovde u Zvorniku“, istakao je Petrović.

Klub je ranije donio odluku da ulaz na Gradski stadion bude slobodan. Utakmica se igra u subotu od 17.30 časova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se