9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Drina protiv Borca, tradicije i problema

U 6. kolu Premijer lige BiH Drina će u Zvorniku dočekati Borac iz Banja Luke. I pored silnih problema koji su ovih dana kulminirali, Zvorničani najavljuju veliku borbu i prekid neslavne tradicije protiv Banjalučana.

Trener Vladica Petrović uoči subotnje utakmice ističe da sve osim pobjede klub vodi u još veće probleme pred nastavak prvenstva.

„Pobjeda bi nam značila mnogo pred pauzu koja slijedi, da se spremimo još bolje i dočekamo nastavak prvenstva u dobroj atmosferi. U goste nam dolazi ekipa protiv koje tradicionalno Drina slabije igra ali pokušaćemo da tu tradiciju srušimo u ovoj utakmici. Mislim da imamo ekipu koja može da pobjedi Borac, iako imamo problema sa crvenim kartonima i Jakšićem, koji je rovit. Probaćemo da napravimo dobar rezultat i da ovu pauzu iskoristimo što najbolje možemo“, rekao je Petrović.

Zbog crvenih kartona u prethodnim mečevima, po dvije utakmice pauziraće Aleksandar i Dragomir Nikolić a kao što je Petrović rekao, pod znakom pitanja je i nastup napadača Marka Jakšića.

„Jakšić se juče, poslije tri dana terapija uključio u lagan trening, danas je imao cijeli dan za pripremanje tako da mislim da ćemo moći računati na njega u subotu“, istakao je Petrović.

Ovo će biti prva ovosezonska utakmica na kojoj će biti naplaćivane karte pa će tako ulaz na zapadnoj tribini koštati 3 KM dok će ulaz na istočnoj tribini biti 5 KM. Kao što je već ranije poznato, utakmica će direktno biti prenošena na „BHT 1“.

Utakmica počinje u 17 časova.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se