15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Drina i Rudar igrali za kladionicu!?

Ubjedljiva, ali i prva pobjeda Drine u Premijer ligi BiH (4:1), iznenadila je samo slabo upoznate sa predigrom utakmice sa Rudar Prijedorom.

Kako prenosi portal „pravdabl.com, Uprave dva kluba postigli su džentlmenski sporazum da odigraju tri za tri (pobjeda Drine u Zvorniku, i Rudara u Prijedoru). Međutim, kako dalje navodi ovaj portal, to kao da nije bilo dovoljno, pa je onda u toku meča pao dogovor i da se fiksa nešto na kladionici, a izbor je bio broj golova, +5!

Kvota na ovu dobitnu kombinaciju, inače dvije neefikasne ekipe bila je 4,5, što znači na uloženih 1.000 KM, podigli bi 4.500 KM.

Jedan od aktera ove priče istakao je još jedan zanimljiv detalj, da svi igrači nisu bili upoznati sa prevarama na terenu.

„Stipe Miloš je iznerviran svim onim što se dešavalo na terenu ušao u verbalni sukob gotovo sa svima na terenu, i sa svojim, ali i protivničkim igračima. Nakon razmijenjene bujice uvreda sa Nikolićem morao je na hlađenje, ali ništa nije mogao promjeniti, jer su „režiseri predstave“ već sve odradili“, istakao je izvor navedenog portala.

Ono što unosi dodatnu dozu sumnje jeste uplitanje kontroverznog biznismena iz Srbije Dragana Spasojevića u rad FK Drina. Još samo prije godinu i po isti čovjek je došao na čelo Rudar Prijedora, i strmoglavo ga je poveo ka nižem rangu takmičenja.

„Muvao“ se po Novom Pazaru, Jedinstvu iz Bijelog Polja, kao i još nekim crnogorskim ligašima i zanimljivo da su sve ekipe u kojima je investirao bile na udaru istražnih organa zbog namještanja rezultata na kladionici.

Hoće li i zvornički premijerligaš krenuti ovim putem, znaćemo vrlo brzo, ali u vrijeme lažnog morala sve je dozvoljeno, osim ako te ne uhvate, zaključuje se u tekstu koji potpisuje portal pravdabl.com.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se