12 C
Zvornik
25. април 2024.

Besplatan kurs engleskog jezika u Zvorniku

ZVORNIK – Udruženje građana Centar za lični i profesionalni razvoj u saradnji sa El-Roi Evropskim centrom za obrazovanje iz Londona, u mjesecu septembru počinje sa implementacijom projekta pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za sve građane Zvornika, a sa posebnim akcentom na socijalno ugrožene kategorije društva koje nisu u mogućnosti samostalno finansirati postojeće kurseve engleskog jezika, saopšteno je iz ovog udruženja.

Kurs se sastoji od ukupno 9 nivoa, a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou koji se prethodno utvrdi predtestiranjem.

Svi polaznici će edukaciju i Međunarodno priznati certifikat dobiti besplatno. Isti certifikat će moći koristiti prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili daljeg školovanja kako u Bosni i Hercegovini tako i van države. Certifikat je moguće upisati u radničku knjižicu.

Lica koja ne pripadaju kategoriji socijalno ugroženih građana obavezna su samostalno finansirati samo mjesečnu članarinu Centru u visini od 27,00 KM.

Pomenuti projekat se istovremneo implementira u 35 zemalja svijeta i prikupljena sredstva od mjesečnih članarina odlaze u fondove za socijalno ugroženu djecu širom svijeta.

Prijave su uvijek u toku i vrše se putem zvanične veb stranice Centra: www.centarlpr.com.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se