10.4 C
Zvornik
25. април 2024.

Zbog isticanja transparenata navijači iz Bihaća počinili prekršaj

Navijači Fudbalskog kluba /FK/ „Jedinstvo“ iz Bihaća počinili su prekršaj isticanjem transparenata tokom prijateljske utakmice na stadionu FK „Rudar“ u Prijedoru, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

„Tokom odigravanja prijateljske utakmice između FK `Rudar` Prijedor i FK `Jedinstvo` iz Bihaća na gradski stadion u Prijedoru u subotu, 18. jula, nenajavljeno je došlo oko petnaest navijača FK `Jedinstvo` Bihać ističući na tribinama transparent sa natpisom `genocid vam zaboraviti nećemo – Srebrenica ’95 Prijedor ’92` i ratnu zastavu armije BiH“, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su, radi utvrđivanja identiteta, svi navijači bili privedeni u službene prostorije CJB Prijedor, a od dva lica oduzeti su zastava i transparenti i uručen im je i prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja po Zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama i Zakona o javnom redu i miru.

Nakon završetka službenih radnji svi navijači su, uz pratnju policijskih službenika, napustili područje CJB Prijedor, dodaje se u saopštenju.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se