1.4 C
Zvornik
23. април 2024.

U Roćeviću održan Treći omladinski fudbalski turnir „Jedinstvo 2015“

U zvorničkoj mjesnoj zajednici Roćević, ovog vikenda održan je Treći fudbalski turnir omladinskih ekipa, koji je organizovao lokalni fudbalski klub Jedinstvo, pod nazivom „Jedinstvo 2015“.

Na turniru je učestvovalo devet ekipa u kojima su bili dječaci rođeni 2001. godine i mlađi.

Pored domaće ekipe na dvodnevnom turniru su uzele učešća i ekipe „Radnik“ iz Bijeljine,“Mladost“ iz Rogatice“, „Vlasenice“, „Jedinstva“ iz Brčkog“, Trnovice“, „Lokanja“, „Glasinca“ iz Sokoca i Škole fudbala „Soker Kids“ iz Bijeljine.

U finalnoj utakmici turnira sastale su ekipe „Jedinstva“ iz Roćevića i „Jedinstva“ iz Brčkog.

Nakon regularnog toka bilo 1:1 a u penal seriji su trijumfovali domaćini sa 4:2 i tako osvojili prvo mjesto, pehar i zlatne medalje, koje im je uručio Mile Pisić, predjednik FK „Jedinstva“ iz Roćevića.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je fudbaler Jedinstva iz Brčkog, Ermin Kadrić, najbolji strijelac je bio Stefan Nestorović iz ekipe Lokanja a najbolji golman je Bojan Krstić iz domaćeg Jedinstva.

„Šteta što nam je učešće otkazala ekipa Drine iz Zvornika, što bi podiglo kvalitet turnira. Ipak su i ove ekipe pokazale da posjeduju kvalitet pa smo za ova dva dana vidjeli dobar fudbal i dosta talentovanih dječaka“, rekao nam je Brano Radić, trener pobjedničke ekipe „Jedinstva“ iz Roćevića.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se