12 C
Zvornik
19. април 2024.

Tukli se Staljin i Lenjin usred Moskve (video)

Stanovnici i turisti koji su se zatekli prošlog mjeseca na trgu Manjež u Moskvi imali su nesvakidašnju priliku da vide tuču Josifa Visarionoviča Staljina i Vladimira Ilič Lenjina.

Naime, riječ je o dvojnicima ove dvije istaknute istorijske ličnosti Rusije koji su se sukobili nakon žučne svađe kada je „Staljin“ nasrnuo na „Lenjina“.

„Lenjinov dvojnik na trgu Manjež podnio je prijavu policiji, optužujući kolegu, Staljinovog dvojnika, da ga je tri puta kišobranom udario po leđima“, kazao je za AFP predstavnik policije Aleksander Ribak.

Lenjinov dvojnik, koga je list Moskovski komsomolec identifikovao kao Igora Gorbunova, zadobio je povrede mekog tkiva i morao da zatraži medicinsku pomoć.

Staljinov dvojnik, čije je pravo ime Latif Valijev, bio je ljut što Gorbunov pozira sa turistima zajedno sa drugim Staljinovim dvojnikom, objasnio je Ribak, dodavši da su dvojica imitatora od tada prekinula svaki kontakt.

Internetom, takođe, kruži snimak gdje su se dvojnici Lenjina i Staljina tukli sa dvojicom mladića. Pogledajte kako je to izgledalo:

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se