12 C
Zvornik
23. април 2024.

Regionalni omladinski kamp ,,KAMPOMANIJA“

U Zvorniku će od 31. jula do 2. avgusta biti održan Regionalni omladinski kamp pod nazivom „Kampomanija“ na kome će, pored učesnika iz Zvornika, biti još oko 200 učesnika iz drugih gradova Republike Srpske i iz Srbije.

Tamara Gajić, predstavnik organizatora Omladinskog savjeta Zvornik, rekla je da su učešće najavili gosti iz Malog Zvornika, Kragujevca, Beograda, Loznice, Zrenjanina, Novog Pazara, Novog Sada, Bijeljine, Šamca, Vlasenice, Osmaka, Kneževa, Srebrenice, Ugljevika, Milića, Lopara, kao i iz Brčkog.

Prema programu „Kampomanije“, prvog omladinskog kampa ove vrste u našem gradu, otvaranje na gradskoj plaži, uz pozdravni govor organizatora, planirano je u petak u 14:00 sati, nakon čega će uslijediti dnevna žurka sa di-džejem Igorom Šokom. Planirana je i posjeta muzeja, Turističke organizacije i Slikarske radionice „Paleta“, a prvi dan biće završen žurkom na gradskoj plaži uz di-džej Igora.

U subotu učesnici kampa moći će da zaplove rijekom Drinom u okviru „Drinske regate“, a uveče i da pogledaju Humanitarnu predstavu „Šmizle“ Pozorišta mladih Zvornik. Organizator u večernjim satima najavljuje svirku, a potom i žurku na gradskoj plaži.

Tokom „Kampomanije“, po slobodnom izboru, učesnici će moći obići Đurđevgrad, te učestvovati u „Peintbolu“.

Posljednjeg dana „Kampomanije“, u nedelju, biće odigrani turniri u odbojci na pijesku i košarci na kojima učešće mogu uzeti i gosti.

Gajićeva je ponovila da je cilj „Kampomanije“ stvaranje tradicionalnog omladinskog kampa koji će zbližavati mlade ljude uz druženje, zabavu i razmjenu iskustava omladinskih organizacija iz cijele BiH i regiona.

Namjera organizatora je da „Kampomanija“ postane prepoznatljiv zvornički brend, koji će rasti i širiti se u organizacionom smislu, brojnosti i kvalitetu sadržaja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se