8.1 C
Zvornik
24. април 2024.

Predsjednik i premijer Srpske uputili čestitku Đokoviću

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je, u ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime, teniseru Novaku Đokoviću odbranu titule na Vimbldonu.

„Velikom pobjedom u finalu najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu još jednom ste potvrdili da zaslužujete poziciju najboljeg tenisera svijeta i sve nas, koji za Vas navijamo, učinili ponosnim i srećnim“, naveo je predsjednik Dodik.

Predsjednik je poželio Đokoviću puno sportske sreće, uspjeha i pobjeda i da dugo ostane na prvom mjestu rang-liste najboljih tenisera svijeta.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je danas čestitku srpskom teniseru Novaku Đokoviću povodom osvajanja grend-slem titule na teniskom turniru Vimbldon u Londonu.

„U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, upućujem Vam najsrdačnije čestitke povodom velikog uspjeha koji ste ostvarili odbranivši titulu na najprestižnijem teniskom turniru na svijetu – Vimbldonu“, navodi se u čestitki.

Premijer Srpske ističe da je Đoković odličnom igrom i teniskim umijećem još jednom potvrdio poziciju najboljeg tenisera svijeta, na radost brojnih navijača u Republici Srpskoj.

„Uz iskrene želje da i u budućnosti ostvarujete samo najbolje rezultate, srdačno Vas pozdravljam“, poručila je premijer Srpske.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković osvojio je danas svoju treću vimbldonsku titulu, pošto je u finalu savladao Švajcarca Rodžera Federera sa 3:1 u setovima.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se