18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Obrtići kod Rogatice: Smrt pod automobilom

ROGATICA – Pješak Jelena B. (71) iz Rogatice poginula je kada ju je pregazio automobil „škoda felicija“ u Obrtićima kod ovog grada.

„Škodom“ je upravljala B. P. iz Sokoca, a nesreća se dogodila u nedjelju uveče nedaleko od mjesta gdje je nastradala starica živjela.

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozač „škode felicije“ B. P. vozilom krenula unazad. Iza nje se kretala nesrećna starica koju ona najvjerovatnije nije vidjela.

– Staricu je vozilom oborila, a zatim prešla preko nje zadnjim točkovima. Vozač B. P. je tada zaustavila vozilo i shvatila šta se desilo. Tijelo starice je ostalo ispod vozila sve dok nisu došli policajci i sudski vještak, koji su potom izvukli staricu – objasnio je izvor blizak istrazi.

Očevici su ispričali da je vozač „škode felicije“ B. P. nakon izlaska iz vozila doživjela šok zbog saobraćajne nesreće.

– Ona neko vrijeme nije mogla da dođe sebi, samo se držala za glavu i jaukala. Prizor je bio stravičan, starica je bila pod vozilom i svuda je bilo krvi – kazao je jedan očevidac ne želeći da mu pominjemo ime.

U CJB Istočno Sarajevo su potvrdili da se ova nesreća u Obrtićima dogodila, ali nisu navodili više detalja.

– Dežurni ljekar Doma zdravlja Rogatica na licu mjesta konstatovao je smrt pješaka. Tijelo nastradale starice je prevezeno u mrtvačnicu gdje će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Uzrok nesreće biće utvrđen naknadno i više detalja ne možemo govoriti dok se ne završi istraga i neophodna vještačenja – kazali su u CJB Istočno Sarajevo.

Crni vikend

Osim pogibije starice Jelene B. u nedjelju uveče, u odvojenim saobraćajnim nesrećama teško su povrijeđeni četrnaestogodišnji dječak iz Gradačca i Nebojša Jovanović iz Prnjavora. Dječaka je u nedjelju oko 23.10 časova udario „pežo“ koji je vozio A. V. (32) u mjestu Keper kod Gradačca. Jovanović je povrijeđen u Hrvaćanima kod Prnjavora oko 21 čas kada se iz zasad nepoznatih razloga vozeći „golf 2“ sudario sa „sitroenom“ koji je vozila Silvana Klamar iz Austrije koja nije ozbiljnije povrijeđena. Inače, tokom vikenda na putevima u BiH poginulo je pet, a povrijeđeno 13 osoba, piše Glas Srpske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se