23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Ministar za sutra naredio zabranu saobraćaja za teretna vozila na području Birča

BANJALUKA – Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač za sutra je naredio zabranu saobraćaja za teretna vozila teža od 3,5 tone na području Birča.

Zabrana se, radi preduzimanja bezbjednosnih mjera i radnji, odnosi na magistralne putne pravce Vlasenica – Luke /granica Republike Srpske i FBiH/ i Ceparde /granica Srpske i FBiH/ – Karakaj, kao i na dionicu magistralnog puta Karakaj dva – Vlasenica.

Zabranjen je saobraćaj za teretna vozila i na dionici regionalnih puteva Konjević Polje – Bratunac jedan, Bratunac tri – Drinjača, Zeleni Jadar – Bratunac jedan i Milići – Zeleni Jadar.

Saobraćaj je zabranjen u periodu od ponoći do 20.00 časova, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Centri javne bezbjednosti Bijeljina i Istočno Sarajevo odrediće alternativne pravce na koje će preusmjeriti saobraćaj teretnih vozila težih od 3,5 tone ukupne mase.

Lukač je za sutra naredio i zabranu prevoza eksplozivnih materija na magistralnim putevima Zvornik – Konjević Polje – Vlasenica, Vlasenica – Luke, Memići – Karakaj, kao i na regionalnim putevima Konjević Polje – Bratunac, Drinjača – Bratunac, Bratunac – Srebrenica i Milići – Zeleni Jadar – Srebrenica.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se