10.9 C
Zvornik
23. април 2024.

Majci se udavila pred očima!

Tijelo Milane Kovačević (26) iz Pančeva, koja je nestala u ponedeljak, pronađeno pet kilometara nizvodno od splava sa koga je skočila da se okupa

PANČEVO – Tijelo Milane Kovačević (26) pronađeno je pet kilometara nizvodno od mjesta na kom se udavila! Nesrećna djevojka je nestala u ponedeljak oko podneva, a tragedija se dogodila na Dunavu, u selu Ivanovo.

Porodica Kovačević nedaleko od mjesta gdje se tragedija dogodila ima vikendicu. U ponedeljak je Milana tamo otišla sa majkom, komšinicom i psom, kako bi izašle na rijeku da se osvježe. Kako saznaju “Novosti”, djevojka je sa labradorom ušla odmah u vodu kako bi prišla splavu, a njena majka i komšinica prišle su čamcem.

– Kada se popela na splav, skočila je u vodu, a za njom i njena majka i komšinica – priča jedan od očevidaca. – Dubina Dunava na mjestu gdje su se kupale je oko tri metra. Dve starije žene su izašle iz vode, a djevojka je ostala. U jednom trenutku majka ju je pozvala, a ja sam je video kako pluta. Video joj se dio leđa, glava je bila potopljena. Onda je odjednom potonula i nestala.

To su vidjele i obje žene na splavu, koje su panično počele da dozivaju u pomoć. Majka je gurnula psa u vodu da je traži, ubrzo je došao vlasnik splava, zaronio nekoliko puta, ali nije vrijedelo. Telo su odvukle struje ka Banatskom Brestovcu, pišu Novosti.rs.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se