14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

KONAČNO: Sutra prozivka fudbalera Drine

Nakon više od mjesec dana kako je na šampionat Premijer lige BiH spuštena zavjesa, fudbaleri zvorničke Drine sutra će ponovo na fudbalski teren.

Ostavka Upravnog odbora kluba, vanredna sjednica Skupštine, izbor novog Statuta i ukazivanje povjerenja, bar privremenog, čelnicima kluba koji su podnijeli ostavke, obilježili su proteklih mjesec dana.

Na sve to dodajemo da je ekipa već odavno i bez prvog trenera Srđana Bajića, kojem je ugovor prestao da važi 30. maja a uzme li se u obzir da nova sezona počinje 25. jula onda možemo konstatovati da pripreme fudbalera Drine već „debelo“ kasne.

Kako smo mogli saznati iz izvora koji su bliski klubu, najveći razlog ogromnog kašnjenja su finansije. Mnogim igračima iz protekle sezone se duguje novac što je rezultovalo odlascima iz kluba pa je pravo pitanje ko će se sutra uopšte pojaviti u prostorijama kluba na Gradskom stadionu.

"Mercedes Majbah" ispred zgrade Opštine Zvornik: Spekuliše se o italijanskim investitorima
„Mercedes Majbah“ ispred zgrade Opštine Zvornik: Spekuliše se o italijanskim investitorima

Javna je tajna da je za obezbjeđivanje novih sponzora zadužen prvi čovjek opštine Zoran Stevanović pa je iz tog razloga obavio već nekoliko razgovora sa pojedinim zainteresovanim licima koji su spremni da ulože svoja sredstva u klub.

Dok se to ne desi ekipa će vjerovatno kao i do sada počinjati od samog početka, sa igračima koji su ponikli u ovom zvorničkom premijerligašu uz još par igrača iz omladinskih kategorija. Kako smo uspjeli saznati, prozivku će sutra u 9 časova izvršiti pomoćni treneri Svetozar Vukašinović i Aleksandar Vasić.

Žrijeb

Zanimljivo će biti i 10. jula u Sarajevu gdje će biti izvršen žrijeb Premijer lige BiH. Kao što smo već ranije pisali, nova sezona počinje 25. jula a zbog skraćivanja lige ove sezone čak šest klubova će se preseliti u niži rang.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se