10.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Ishrana po horoskopu: Blizanci dalje od kafe, Rakovi skloni debljanju

Ukoliko ste do sada jeli određenu hranu, a nakon nje se niste najbolje osjećali, provjerite – možda je to do zvijezda.

Za one ljubitelje horoskopa i velike gurmane ovo je spisak namirnica koje biste trebali konzumirati po pripadajućem horoskopskom znaku.

Ovan

Ovnovi bi trebalo da jedu manje obroke, ali češće, bez obzira na obaveze tokom dana. Oni se lako razbjesne i razdražljivi su kada su gladni i stoga ne mogu sebi da priušte taj luksuz.

Bik

Bikovi su uglavnom gladni uveče i zato treba da jedu jaču večeru. Oni za večeru neće biti siti od bilo čega – tako da bi uveče obavezno trebalo da jedu obrok sa mesom i dosta povrća.

Blizanci

Blizanci treba da se drže podalje od žitarica i jake kafe, jer to jednostavno ne ide uz njih. Da biste izbjegli često prejedanje – potrudite se da jedete redovno i to sa porodicom ili prijateljima.

Rak

Rakovi prilično lako nabace koji kilogram više, čak i ako su oprezni i vode računa o broju kalorija koje unose. Oni treba da jedu samo kada su potpuno smireni, jer u protivnom, hranu povezuju sa emocijama.

Lav

Lavovi ne mogu da zamisle život bez ukusnog sendviča. Zato je najbolje da sendviče pripremaju sa mesom koje se lakše vari (piletina ili ćuretina) i povrćem.

Djevica

Djevicama je važno da smanje unos hljeba i teške hrane (masna i prezačinjena jela). Takođe, potrebno je da više žvaću hranu.

Vaga

Vage treba da jedu obilan doručak, jer im je potrebno više energije tokom dana. Tokom idućih obroka, oni su već zadovoljniji i s manjim porcijama.

Škorpija

Škorpije nemaju problema sa ishranom, ali zato bi trebalo da se drže podalje od alkohola. Njima se preporučuju veće količine vode.

Strijelac

Strijelci treba da izbjegavaju nekvalitetnu hranu. Takođe, treba da pokušaju da zadrže dobro raspoloženje, kako bi izbjegli prejedanje.

Jarac

Jarčevi obožavaju da kuvaju i da eksperimentišu. Ali nema baš uvijek vremena za eksperimente pa u frižideru ipak treba imati i namirnice koje je lako pripremiti (kao recimo tunjevinu).

Vodolija

Vodolije samo moraju da nauče da prestanu da jedu kada se osjećaju sito – inače će imati velike probleme sa težinom.

Ribe

Ribe imaju vrlo osjetljiv želudac, koji ne podnosi previše masnu ili gorku hranu. Trebalo bi da izbjegavaju prženu slaninu, kiselo i ljuto.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se