18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

FK „Jardan“ sa novim trenerom želi povratak u Regionalnu ligu

Novaković na mjestu uspjeha

ZVORNIK – U Fudbalskom klubu „Jardan“ iz istoimene zvorničke mjesne zajednice, nakon ispadanja iz Regionalne lige, riješeni su da se ekspresno vrate, i u tom cilju je došlo do konsolidacije u ekipi, a angažovan je i novi trener. Radi se o Raji Novakoviću, mladom stručnjaku, koji je ranije vodio tim i koji je zapravo i najzaslužniji što je Jardan jednu sezonu boravio u Regionanoj ligi.

– Sledeće godine naš klub slavi 20 godina od osnivanja. Želja nam je da sačuvamo ekipu i vratimo se u Regionalnu ligu. Smatramo da će nam to angažovanjem Novakovića uspjeti jer on najbolje poznaje igrače na koje računamo u prvenstvu – rekao nam je Milenko Mihajlović, predsednik kluba.

Novaković je odmah prionuo na posao i 20. jula obavio prvu prozivku igrača, čime su počele pripreme za novu sezonu.

– Učiniću sve što mogu da opravdam povjerenje uprave kluba. Imamo puno povjerenje u igrače koje sam ranije trenirao da možemo ostvariti cilj. Znam da će biti teško ali ja sam čovjek, koji voli izazove. Zadovoljan sam odzivom igrača i ponašanjem na treninzima, što je po meni osnovni preduslov za uspjeh. U planu nam je da odigramo pet-šest pripremnih utakmica sa ekipama iz okruženja, rekao nam je Novaković.

Prvenstvo u Područnoj ligi grupa Birač počinje 30. avgusta.

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se