2 C
Zvornik
20. април 2024.

EuroEkspres podrška humanitarnoj akciji „Nama treba knjiga“

ZVORNIK – EuroEkspres (EuroExpress) brza pošta i njeni zaposleni pridružuju se humanitarnoj akciji „Nama treba knjiga“, te na taj način žele da podrže osnivanje i opremanje biblioteke sa čitaonicom na onkološkom odjeljenju Univerzitetske bolnice Klinički centar Banjaluka. Cilj je da se pacijentima kroz ovaj projekat stvore uslovi u kojima bi im bio olakšan boravak u bolnici, navodi se u saopštenju EuroEkspresa.

– Ono što treba istaći jeste da se putem ove akcije ne prikupljaju pare, nago knjige. Osim određenog fonda knjiga koje će kompanija EuroEkspres i njeni zaposleni donirati, svako može da do 15. avgusta svoju poklon knjigu donese u jedan od jedanaest distributivnih centara, a sve prikupljene knjige ćemo na kraju akcije dostaviti organizatorima.Pored toga, svako ko poklanja deset ili više knjiga može pozvati naš besplatan info telefon 0800 51 100 i naručiti kurira koji će u blagovremenom roku doći na adresu i preuzeti knjige – napominje se u saopštenju.

Kompanija EuroEkspres brza pošta je, prepoznajući vrijednost projekta, uputila poziv i svim ljudima dobre volje da se, ukoliko su u mogućnosti, pridruže akciji donirajući jednu ili više knjiga.

Oragnizatori akcije su emisija „Razbudilnik“ Radija Republike Srpske i izdavačka kuća Besjeda.

Više informacija mogu se dobiti pozivom na broj 051/339-900 svakim radnim danom od 09:00 do 12:00 časova – redakcija „Razbudilnik“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se