18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Završeni sportski susreti radnika

U Banji Vrućici kod Teslića večeras su završeni Četvrti sportski susreti radnika Sindikata uprave Republike Srpske, na kojima se u protekla dva dana takmičilo 388 učesnika iz cijele Srpske.

Radnici su se takmičili u malom fudbalu, košarci, stonom tenisu, kuglanju, pikadu, plivanju, šahu i drugim sportskim aktivnostima, a najbolje rezultate postigla je ekipa Sindikata banjalučke Gradske uprave.

Drugo mjesto zauzela je ekipa Sindikata Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja /PIO/ Srpske, a treće mjesto pripalo je Sindikatu opštine Gacko, saopšteno je iz republičkog Sindikata.

Organizacioni odbor susreta donio je odluku da se priznanje za fer plej dodijeli ekipi Sindikata opštinske uprave Zvornik.

Predsjednik Sindikata uprave Republike Srpske Tomislav Vrhovac rekao je zatvarajući sportske igre da je cilj ovakvih susreta jačanje prijateljstva, solidarnosti i jedinstva sindikata, te izrazio uvjerenje da će ovaj događaj postati tradicionalna manifestacija druženja i prijateljstva, što je više od svakog sportskog rezultata.

Vrhovac je zahvalio svim sportistima na postignutim rezultatima i pokazanom fer pleju.

Sportskim susretima u Tesliću prisustvovale su delegacije Sindikata uprave Srbije i Sindikata uprave i pravosuđa Makedonije, koju su predvodili NJegoš Potežica i Vase Nenadovski.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se