14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Vita, u svom zadivljujućem obliku i novom dizajnu boce

„La dolce Vita“ ili „Život je sladak“ naziv je nove kampanje, kojom je kompanija Vitinka, juče u Banjoj Luci, uz prisustvo novinara i brojnih posjetilaca započela promociju svojih novih proizvoda iz linije sokova, poznatijih pod nazivom Vita. Osim Multivite koja je sada postala Vita, u svom zadivljujućem obliku i novom dizajnu boce i etikete na tržištu su sada, za ljubitelje voćnih sokova, dostupni i novi Vita ukusi: limun-grejp i nar-grožđe.

Sokovi iz Vita linije su osvježavajući, negazirani napici od voćnih baza, koji sadrže kompleks esencijalnih vitamina neophodnih za savršeno funkcionisanje vašeg organizma. Svi Vita sokovi, koje su banjalučani mogli da degustiraju, a koji se mogu naći u svim maloprodajnim objektima, bazirani su na čistoj, zdravoj i izvorskoj vodi Vivija.

2014. godina u istoriji Vitinke ostaće upisana kao godina u kojoj su iz kompanije stizale samo dobre vijesti – dizajnirane su nove staklene boce, po najvišim svjetskim standardima, u nekoliko veličina, za sve prilike. Kompanija Vitinka time je i zvanično započela svoj projekat zamjene postojeće ambalaže. Trend razvoja i rasta kompanije nastavljen je i u 2015. godini, izlaskom nove pet ambalaže na tržište.

Ovih dana u prilici ste da na policama nađete i nove ukuse kada je Vitinkin gazirani programu u pitanju. Tu su Cola i Nara sa steviom, najzdravijim prirodnim zaslađivačem. Vitinka Cola i Nara se od većine proizvoda na tržištu, razlikuje po tome, što sadrže prirodni šećer i steviju (niskokalorični zaslađivač biljnog porijekla, koji se dobija iz lišća biljke stevia).

Promocija u Banjoj Luci, samo je jedan u nizu događaja, koji kompanija Vitinka ovog ljeta, u godini u kojoj slavi više od 130 godina postojanja i rada, priprema za svoje potrošače. Zanimljive promocije uz muziku i atraktivan muzičko zabavni program u narednim danima očekuju vas i u svim većim maloprodajnim objektima i marketima širom Bosne i Hercegovine.

Podsjećamo vas, da je Kompanija Vitinka a.d. Kozluk osnovana još davne 1880. godine. Vitinka je domaći proizvođač prirodne mineralne i izvorske vode, gaziranih i negaziranih sokova i sirupa.

Tada su dr. F. Katzer i prof. E. Ludwig izvršili su ispitivanja i stručnu analizu na današnjem lokalitetu izvorišta Vitinka i potvrdili ljekovita svojstva mineralne vode. Kao takva, krajem 19. vijeka, izvožena je na prostor današnje Austrije i služena je na carskom dvoru.

Vitinka danas, u svom sastavu, posjeduje dva proizvodna pogona. Jedan je u Kozluku, gdje je i sjedište kompanije. U ovom pogonu vrši se flaširanje našeg vodećeg brenda, gazirane prirodne mineralne vode Vitinka, te gaziranih bezalkoholnih pića. Drugi je proizvodni pogon u Raševu, gdje se vrši flaširanje negazirane, prirodne, zdrave i čiste izvorske vode Vivia, te drugih negaziranih osvježavajućih bezalkoholnih pića. Kontrola kvaliteta svih Vitinka proizvoda, osim u internoj fizičko-hemijskoj i mikrobiološkoj laboratoriji obavlja se i u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se