15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

U Roćeviću komšijsko druženje ’’B’’ timova Jedinstva i Napretka

U Roćeviću je nastavljeno komšijsko druženje ’’B’’ timova domaćeg Jedinstva i Napretka iz Donjeg Šepka, koji su odigrali svoj 19. međusobni susret, gdje nakon 90. minuta igre nije bilo pobjednika, iako su gosti propustili veći broj prilika i bili bliži pobjedi.

Prvi dio utakmice završen je bez golova, da bi domaći sastav Jedinstva ’’B’’ preko Danijela Srevanovića došao do vođstva u 65. minutu.

Deset minuta kasnije gosti su uspjeli doći do poravnanja, što se na kraju ispostavio i konačan rezultat utakmice, 1:1. Strijelac je bio Milan Đorđić.

U narednim danima očekuje se jubilarni 20. derbi ove dvije ekipe, koji će biti odigran u Donjem Šepku.

Trenutno obje ekipe imaju po pet pobjeda, uz devet neriješenih rezultata.

’’BEOPROM 076’’ UZ NAPREDAK ’’B’’

Poznata Zvornička kompanija ’’Beoprom 076’’ biće prvi sponzor fudbalerima Napretka ’’B’’ i uskoro će se reklama pomenute firme naći na dresovima ekipe iz Donje Šepka.

„Napredak ’’B’’ čine samo domaći fudbaleri iz Donjeg Šepka, kojima je potrebna naša pomoć, kako bi pomenuti klub mogao normalno da funkcioniše. Takođe, prihvatio sam poziv da budem član stručnog štaba, a ove godine 1. septembra klub proslavlja pet godina postoljanja, gdje ćemo izdati i monografiju kluba“, rekao je Saša Lazarević, direktor kompanije Beoprom 076.

M. Đorđić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se