18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Šta nositi ovog ljeta

Modni putokaz za žene i muškarce

Žene

ROMANTIČNA ČIPKA – Za neodoljivo ženstven izgled birajte fini vez u širokom spektru boja, koji je ukrasio majice, haljine i veš, a sve se češće i obuću.

BOHO STIL – Stil pod uticajem boema i hipija ponovo je u modi, pa obavezno treba da pripremite maksi suknje i haljine, sandale, šešire i ne zaboravite zrnasti nakit, hipi novčanik, traperice, marame i velike naočare, a nezaobilazne su i  rese.

PRUGICE – Sudeći prema kolekcijama Stele Mekartni, Drisa van Notena, Luja Vitona pruge su ponovo u modi. Ali ne obične, već smjelih boja i neobičnih kombinacija.

CVJETNI UZORAK – Cvijet je rado viđen motiv na odjeći koju nosimo, od pantalona i majica, do haljina i suknji, no ako cvjetne motive volite nositi na suptilniji način, odaberite rascvjetane modne dodatke.

SVEČANE HALJINE – Hrabrije djevojke svakodnevni stil mogu oplemeniti svečanim haljinama, koje ovog ljeta ne bi trebalo da čekaju neke posebne prilike.

TOPIĆI – Kratki top možete nositi na mnogo načina i tako mu dati elegantnu, sportsku ili ležernu notu. Ovog ljeta ga nostite uz dugačku suknju, šorc ili pantalone s visokim strukom.

ŽUTA BOJA – Ovog ljeta obavezno nabavite neki modni komad u žutoj boji.

LAGANE ESPADRILE – Neodoljive, lagane, svih boja i dezena – obavezno nabavite bar jedne espadrile!

CRNO-BIJELO – Spoj bijele i crne kao da ne izlazi iz mode, ali je sada naročito popularan. Stoga, trk po majičicu, torbu, ma bilo šta u toj kombinaciji!

BIJELE HALJINE – Lagane haljine bijele boje nisu samo moderne, već i krajnje ugodne, a u kombinaciji s bogatim nakitom ili štiklama idelane su i za svečanije prilike.

Moda i odjeća - šta obući

Muškarci

TUFNE – Tufne bi trebalo da se nađu na nekom muškom odjevnom komadu, makar to bila kravata ili leptir mašna, za prilike kada je potrebna kao detalj

PLAVA BOJA – Tokom proljećnih mjeseci crno je otišlo u prošlost, a idealna zamjena tokom ljeta ostaje plava boja, u svim varijacijama.

ESPADRILE –  Koliko god se opirali espadrilama kao ozbiljnoj obući, momci su ove sezone ipak kapitulirali pred tim laganim i udobnim modelima, koji su idealna zamjena za patike.

RUKSAK – Modni dizajneri su uz pomoć različitih materijala, boja i malo redizajna pretvorili ranac u pravi modni hit.

NAOČARE – Stakla su ovalna, okviri tanki, jednobojni ili s diskretnim printom, a detalj koji čini sunčane naočare tako šik je dvostruki most preko korijena nosa.

KOMADI OD TEKSASA – Nikad ne izlaze iz mode, a tokom ovog ljeta svoj ormar dopunite, recimo, bermudama ili prslukom.

DEZEN CVIJEĆA – Iako se nekima čine nedovoljno muževno, cvjetni uzorak, koji je čest na kupaćim gaćama, ovog će vas ljeta učiniti modernim.

ŠARENE MAJICE – Ovog ljeta u trendu su vesele i žarke boje, jednako kao i natpisi na majicama.

BERMUDE – Popularni su ozbiljni modeli, ali i one ležernijih dezena i krojeva, dok su u modi žarke boje, neobični uzorci i različite dužine.

NARUKVICE – One su vodeći komad nakita, a mogu biti različitih oblika, boja i veličina nanizane na ruku jedna na drugu.

(Nezavisne)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se