5.9 C
Zvornik
24. април 2024.

Pravila planiranja vjenčanja

Vjenčanje je samo po sebi poseban događaj i mladencima predstavlja sreću, uzbuđenje, ali i veliki stres. Kako biste lakše oranizirali i isplanirali vjenčanje pročitajte nastavak članka.

– Prije svega odredite kakvo vjenčanje želite. Ako želite intimno vjenčanje samo sa bližim prijateljima i rodbinom, držite se toga i ne mijenjajte svoje mišljenje ni zbog koga.

– Odredite sebi budžet koji možete da potrošite i nemojte pretjerivati. Kasnije vam može biti žao što ste potrošili mnogo novca, a mogli ste sve to uraditi za manje.

– Poslušajte savjete drugih i neke koji vam se sviđaju usvojite. Ukoliko imate prijateljicu koja se udavala prije vas poslušajte šta je ona uradila, gdje je nešto kupila i koje greške je napravila. Tako ćete najboje znati šta vi trebate da uradite, a šta ne.

– Također zatražite pomoć drugih ljudi, naročito svog zaručnika. Ako on nije previše zainteresovan tu su vam uvijek na raspolaganju prijateljice i naravno kuma.

– Pokušajte se opustiti i nemojte se previše stresati misleći da neće sve biti onako kako ste vi zamislili. Opustite se i uživajte u tom danu, jer to je jednom u životu, piše ljepota.ba.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se