23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Nagrade za najbolje osnovce

ZVORNIK – Iz klupa šest zvorničkih osnovnih škola ove godine izašlo je 490 učenika.

Načelnik opštine Zvorik Zoran Stevanović, u cilju javne pohvale, naredne sedmice upriličiće prijem za najuspješnije među njima i tom prilikom im uručiti prigodne nagrade.

U zvorničkim osnovnim školama ima 19 vukovaca, te 17 učenika koji su u ovoj školskoj godini ostvarili značajne rezultate na republičkim i regionalnim takmičenjima u raznim oblastima. Na prijemu za najbolje osnovce načelnik opštine uručiće novčane nagrade i za 19 najuspješnijih učenika Osnovne muzičke škole.

Pored toga, i osam sportskih ekipa osnovnih škola u ovoj godini ostvarilo je značajne rezultate na republičkim i regionalnim takmičenjima, a za ove uspjehe načelnik opštine dodijeliće nagrade školama za nabavku sportskih rekvizita i opreme.

Iz opštinskog budžeta za nagrade đacima generacije, vukovcima i osnovcima-osvajačima nagrada na takmičenjima biće izdvojeno oko 7.000 KM.

Đaci generacije biće nagrađeni sa po 200 KM, vukovci sa po 100 KM, osvajači nekog od prva tri mjesta na republičkim i regionalnim takmičenjima iznosima od 200 KM do 50 KM.

Načelnik Stevanović prethodno je na maturskoj večeri nagradio najbolje srednjoškolce za šta je budžeta opštine Zvornik izdvojeno 5.600 KM.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se