15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

I ovog ljeta u Zvorniku Sportske igre mladih

ZVORNIK – Opština Zvornik i ove godine biće pokrovitelj BH Telekom Sportskih igara mladih koje će u našem gradu biti održane 26. jula.

Poziv za učešće otvoren je za sve djevojčice i dječake koji su 2000. godište i mlađe i 2004. godište i mlađe, a takmičenja će se odvijati u malom fudbalu, košarci, odbojci i drugim sportovima.

Organizator ove sportske manifestacije koja će pored Zvornika biti održana u još 27 gradova u BiH, je Udruženje za sport i rekreaciju mladih iz Sarajeva, a pokrovitelj Međunarodni olimpijski komitet, Svjetska fudbalska federacija i Olimpijski komitet BiH.

U saradnji sa Košarkaškim savezom i USAID-om Igre promovišu projekat „Fer igra za fer djetinjstvo“ s ciljem širenja tolerancije i prijateljstva kroz sport.

Savjetnik načelnika opštine Zvornik za mlade, sport i NVO Ognjen Pavlović podsjetio je da je opština Zvornik po četvrti put pokrovitelj ovih igara u našem gradu koje okupljaju ne samo mlade Zvorničane, nego i djecu iz okolnih opština.

– Igre prilika da se djevojčice i dječaci odmjere u raznim sportovima i da kroz fer igru pokažu ko je najbolji, ali i da sklapaju poznanstva i da se druže – rekao je Pavlović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se