10.9 C
Zvornik
23. април 2024.

Gostionica Sač na novoj lokaciji

Na novoj lokaciji i u potpuno novom ambijentu sinoć je svečano, uz prisustvo zvanica otvorena gostionica „Sač“, prije poznatija kao „Slatko ćoše Sač“.

Staro ime je rebrendirano i od sad će se ovaj lokal zvati „Sač“. U potpuno novom ambijentu i sa novim imenom, „Sač“ mijenja poslovnu filozofiju, sa mnogo ugodnijim i ljepšim ambijentom nalik pravom restoranskom sa pristupačnim cijenama.

Nova lokacija:

[google_map width=“700″ height=“300″ src=“https://www.google.com/maps/d/embed?mid=zKJgvyj_cpi0.k5MSwiXUQus4″]

U „Saču“ ćete kao i do sad moći da pronađete mnoga jela iz nacionalne kuhinje, spremljenih po tradicionalnim receptima. Roštilj je i dalje na ćumur, a pite ispod sača. Jela ispod sača se i dalje izdvajaju kao specijalitet kuće. Na meniju su još i sendviči, doručci… Sve ovo dolazi u domaćim lepinama ili zemičkama pripremljenim u Sačovoj kuhinji.

Za jela ispod sača može se reći da su najzdravija jela od mesa, koja su lagana za stomak. A „Saču“ se brinu da sva jela budu uvijek sviježa i bez konzervansa.

Novina na meniju je uslužni roštilj, gdje ćete moći da naručite po želji meso koje želite na roštilju i potpuno prilagođeno Vašim potrebama.

Sinoćnjem otvaranju prisustvovale su zvanice, a danas će biti otvaranje za javnost, gdje će svi moći da se posluže na račun kuće.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se