5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Filipović: Odlazim iz Drine sa ostvarenim ciljevima

Drina je uspjela da ostvari glavni cilj ove sezone a to je opstanak u Premijer ligi. Subotnje slavlje polako jenjava a pred zvorničkim premijerligašem su ozbiljna pitanja.

I dok druge ekipe već prave planove oko priprema i novih pojačanja, u redovima Zvorničana je glavna tema smjena postojećeg Upravnog odbora sa Miodragom Jevtićem na čelu.

Ono što je u ovom trenutku izvjesno jeste da će tim ostati bez svog najboljeg strijelca i jednog od najboljih igrača Miloša Filipovića. Strijelac devet golova potvrdio je za zvanični sajt FK „Drina“ da ovog ljeta napušta Zvornik.

„Odlazim iz Drine sa ostvarenim ciljem koji sam zacrtao kada sam došao u Drinu, a to je opstanak u ligi“, rekao je Filipović.

A njegova nova destinacija, kako nam je potvrdio izvor blizak klubu, biće Mostar tj. ekipa Zrinjskog, koja je ove sezona uspjela obezbjediti plasman u Ligu Evrope.

S obzirom da ugovor sa Drinom prestaje da važi 30. jula, Filipović će u Zrinjski preći kao slobodan igrač.

On je između ostalog pričao o protekloj sezoni, kako se snašao u Drini i o tome šta će najviše pamtiti.

„Snašao sam se vrlo dobro. Sezona je bila sa puno uspona i padova. Naš cilj je bio da ostanemo u Premijer ligi i u tome smo uspeli. Nadali smo se da ćemo ranije izboriti opstanak ali to se desilo u poslednjem kolu. Sezonu ću najviše pamtiti po postignutim golovima i mojoj pomoći da Drina i sledeće szone igra u Premijer ligi“, rekao je Filipović za sajt Drine.

Filipović je istakao da su mu saigrači pomogli da se u Zvorniku osjeća kao kod svoje kuće.

„Navijači su me prihvatili kao da sam dugo u tom klubu. Svaku utakmicu sam davao svoj maksimum da bih zadovoljio klub u kome igram“, istakao je Filipović.

On je dodao da će Zvornik pamtiti čitav život zbog drugova i prijatelja koje je stekao u ovom gradu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se