5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Dvojica Rusa ukrali 1.300 flaša piva i podjelili mještanima, popili sve, vraćeno samo 40 flaša

Dvojica Rusa iz grada Dubovka u Volgogradskoj oblasti ukrali su 1.300 flaša piva iz pokvarenog kamiona koji je u toku noći ostao na putu, podjelili ih sa mještanima i zajedno popili.

Pivo je ukradeno iz kamiona koji se tokom noći pokvario u blizini Dubovke. Vozač je ostavio kamion pored puta i otišao do grada da potraži pomoć. Kada se vratio, primjetio je da nedostaje veliki broj flaša piva, pa je krađu prijavio policiji.

Policija Volgogradske oblasti uhapsila je zbog krađe piva dvojicu neimenovanih i nezaposlenih muškaraca, jednog od 29 godina, već osuđivanog za krađe, a drugog starog 38 godina.

Oni su priznali krađu, rekavši da su pivo podjelili mještanima Dubovke i da su ga zajedno popili. Od 1.260 ukradenih flaša piva, vraćeno je samo 40.

Šteta je procjenjena na 70.000 rubalja, ili oko 1.100 evra. Još se razmatra za koje krivično djelo će dvojica uhapšenih biti optuženi.

Vatreni obračun zbog paradajza

Ovo nije prva neobična krađa u Volgogradskoj oblasti, pošto je prije desetak dana ukraden kamion pun paradajza. Nekoliko razbojnika presrelo je put kamionu, ranilo vozača iz vatrenog oružja i ukralo kamion natovaren paradajzom koji je iz Astrahana išao za Moskvu. Šteta iz ovog razbojništva procjenjena je na dva miliona rubalja, ili oko 32.000 evra.

(Blic)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se