18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Đoković siguran na startu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković pobjedom je započeo odbranu titule na Vimbldonu, pošto je danas u prvom kolu savladao Nijemca Filipa Kolšrajbera sa 6:4, 6:4, 6:4.

Đoković je do sedmog trijumfa u osmom međusobnom duelu sa Kolšrajberom došao posle dva sata i tri minuta igre.

Njegov protivnik u drugom kolu biće bolji iz meča u kojem se sastaju Jarko Nijeminen (Finska) – Lejton Hjuit (Australija).

Ivanović ubjedljiva u prvom kolu

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović uspješno je startovala na Vimbldonu, pošto je danas u prvom kolu pobijedila Ji Fan Si iz Kine sa 6:1, 6:1.

Ivanovićeva je odigrala odlican meč i od početka do kraja susreta kontrolisala rezultat.

Njena protivnica u drugom kolu biće Betani Matek Sends iz SAD, koja je bila bolja od Belgijanke Alison van Ujtvank sa 6:3, 6:2.

Biće to njihov treći međusobni duel, a trenutno je skor 1-1. Posljednji put sastale su se 2013. godine u Madridu i slavila je Ivanovićeva sa 6:7 (10:12), 6:3, 6:2.

Tipsarević zaustavljen već na startu Vimbldona

Srpski teniser Janko Tipsarević završio je učešće na Vimbldonu, pošto je danas u prvom kolu izgubio od Marsela Granoljersa iz Španije rezultatom 6:3, 6:4, 6:2.

Meč je trajao dva sata i 20 minuta, a srpski teniser je tokom većeg dijela susreta bio defanzivan i često je lopticu čekao daleko od osnovne linije.

Granoljers će u drugom kolu igrati protiv pobjednika meča Leonardo Majer – Tanasi Kokinakis.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se