12 C
Zvornik
20. април 2024.

Bez glavobolje na more

Inspirisani ljepotom Crne Gore, vođeni željom da omogućimo svim posjetiocima odmor kao iz snova, nastao je Letsgotomontenegro. Prvi portal koji uz promociju smještaja, aktivnosti i najatraktivnijih lokacija također vodi brigu o svojim posjetiocima.

Cilj koji smo sebi postavili je da za posjetioce stvorimo jednostavno riješenje pri traženju smještaja, zanimljivih aktivnosti, atrakcija a da korisnici ne moraju da plate proviziju za rezervacije istog.

Listu smještaja, aktivnosti te zanimljivih lokacija povećavamo sa vremenom. Međutim prije nego neki smještaj dobije svoje mjesto na listi mora proći određene kriterije i nemoguće je kupiti promociju na sajtu ukoliko kriteriji nisu zadovoljeni. Uvođenje tih kriterija znatno umanjuju mogučnost da naši korisnici dožive neprijatno iznenađenje nakon izvršene rezervacije smještaja.

Svaki smještaj ima opis koji vrše članovi Letsgotomontenegro, slike koje jasno prikazuju stanje, mogućnost jednostavne rezervacije preko interneta, te tačnu lokaciju koja se vrši putem Google-maps.

Naš prioritet je ostvarivanje savršenog odmora za naše korisnike, te se zbog toga na našoj naslovnoj strani nalazi kontakt broj na koji nam se korisnici mogu obratiti sa pitanjima za odmor pa čak i prijedlozima kako da još više usavršimo naše usluge. Za vaš savršen odmor, Letsgotomontenegro.com

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se