5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

ZVIJEZDA ARHIVIRANA: Drina dočekuje Široki Brijeg

U nastavku borbe za premijerligaški opstanak, Drina će sutra dočekati ekipu Širokog Brijega. Utakmica i bolan poraz od Zvijezde, u zadnjim trenucima meča je, po riječima trenera Srđana Bajića arhivirana.

„Poraz u poslednjim sekundama utakmice protiv Zvijezde nam je veoma teško pao. Bilo je to jedno bolno iskustvo za čitavu ekipu. Međutim, to je tako u ovom poslu, idemo dalje, Zvijezdu smo arhivirali, sad nam slijedi utakmica sa Širokim Brijegom. Mislim da protiv jednog kvalitetnog protivnika, kao što je Široki Brijeg, možemo ispraviti mnogo toga“, rekao je Bajić.

Nakon pauze od jedne utakmice, zbog tri žuta kartona, u tim se vraćaju kapiten Aleksandar Kikić i Slavko Ćulibrk. Ipak, zbog istog problema utakmicu će ovaj put propustiti Aleksandar Ilić.

„Kikić i Ćulibrk su nam jako falili u Gradačcu. Da su oni igrali mislim da bi ishod utakmice bio mnogo drugačiji. Nažalost, zbog tih kartona, protiv Širokog Brijega neće igrati Ilić a pod velikim znakom pitanja je ponovo nastup Ćulibrka, koji je blaže povrijeđen. Šta je tu je, moramo izgurati ova tri kola kako znamo i umijemo“, istakao je Bajić.

Drina je bila na pragu osvajanja jednog boda protiv Zvijezde u Gradačcu. Nažalost, u poslednjim trenucima utakmice primljen je gol što su igrači Drine veoma teško podnijeli.

„U Gradačcu smo odigrali možda i jednu od najslabijih utakmica do sada. Sada je najbitnije da taj meč što prije zaboravimo i ostavimo ga iza nas. Slijedi nam utakmica sa ekipom koja se bori za sam vrh tabele. Možda je u ovom trenutku to i prava utakmica za nas, kao i protiv Sarajeva što je bila, kada smo uz jednu organizovanu i čvrstu igru osvojili bod. Ako budemo ponovili takvu igru mislim da se možemo nadati bodovima protiv Širokog Brijega“, kaže veznjak Drine Nenad Nedeljković.

Do kraja prvenstva ostala su još tri kola a razlika između ekipa koje se bore za opstanak je vrlo mala. Svaki osvojen bod je dragocijen a pobjeda zlata vrijedna.

„Svi u klubu smo podređeni samo jednom cilju a to je opstanak u Premijer ligi. Mislim da nam u ovom trenutku ne treba veći motiv od toga. Poslije Širokog Brijega idemo Borcu a u poslednjem kolu dočekujemo Slaviju tako da imamo realne izglede da ostanemo u društvu najboljih“, istakao je Nedeljković.

Utakmica između Drine i Širokog Brijega igra se u subotu od 17 časova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se