18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Sutra uveče stiže oluja sa gradom i olujnim vjetrom!

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinama i padom temperature, koje će sutra krajem dana zahvatiti sjeverne i zapadne krajeve, potom će se tokom noći proširiti na veći dio Srbije.

Najniža temperatura vazduha iznosiće od 13 do 20, a vjetar će biti slab i umjeren južni i jugoistočni, poslije podne i uveče u skretanju na severozapadni.

I u Beogradu će sutra biti sunčano i veoma toplo vrijeme sa slabim i umjerenim južnim i jugoistočnim vjetrom koji će uveče biti u skretanju na sjeverozapadni.

Najniža temperatura vazduha iznosiće oko 20, a najviša dnevna oko 34 stepena.

Krajem dana i tokom noći očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinama i padom temperature vazduha.

U upozorenju za područje Srbije do 7. maja navedeno je da se tokom noći između srijede 6. maja i četvrtka 7. maja i u četvrtak lokalno očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnijim padavinama, olujnim vjetrom i gradom.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 13. maja,

u četvrtak biti promjenljivo oblačno i osjetno svježije vrijeme, uz umjeren i jak sjeverozapadni vjetar, mjestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i lokalnom pojavom kratkotrajnih vremenskih nepogoda.

U petak i subotu biće pretežno sunčano i umjereno toplo vrijeme. Zatim će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinama, uglavnom u nedjelju i ponedjeljak.

Agencije

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se