20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Sutra o terorističkom napadu u Zvorniku i akciji „Ruben“

SARAJEVO – Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH razmatraće sutra informacije Savjeta ministara BiH o terorističkom napadu na Policijsku stanicu u Zvorniku, te o akciji „Ruben“ koju je nakon toga proveo MUP Republike Srpske.

Pred poslanicima će se naći i Izvještaj komisije Kolegijuma o nastojanju za postizanje saglasnosti o prijedlogu poslanika SNSD-a Nikole Špirića za dopunu dnevnog reda 11. sjednice Predstavničkog doma tačkom koja glasi: „Informacija Savjeta ministara BiH o terorističkom napadu u Zvorniku“.

Predstavnički dom na prošloj sjednici nije prihvatio Špirićev prijedlog da u dnevni red sjednice bude uvršteno razmatranje izvještaja o terorističkom napadu u Zvorniku.

Na dnevnom redu sutrašnje sjednice je i razmatranje poslaničke inicijative zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma Mladena Bosića za uvrštavanje u dnevni red tačke: „Informacija Regulatorne agencije za komunikacije BiH o cijenama usluga mobilnih operatora u BiH“.

Predstavnički dom razmotriće Godišnji i Finansijski izvještaj Centralne banke BiH za 2014. godinu, Izvještaj o radu Pravobranilaštva BiH za prošlu godinu i Izvještaj o aktivnostima Kancelarije za reviziju institucija BIH za 2014. godinu.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 časova, saopšteno je iz parlamenta BiH.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se