2 C
Zvornik
20. април 2024.

Sumnjate da vas vara? Evo kako ćete ga otkriti

Ne želite li biti drugi izbor, kako i ne biste trebali biti, nemojte biti u vezi s ovakvim muškarcem. Takvi samo nose nevolje…

Muškarci koji su jako šarmantni i rekli bismo, „imaju dobru priču“, često su osobe koje se ne mogu zaustaviti samo kod jedne pripadnice ljepšeg pola.

Ako ste se ipak našli u situaciji da ste s jednim takvim šarmerom u vezi, možda ste i pomislile kako možda i nije kao vjeran pas koji kod kuće samo vas čeka da stignete s posla.

Ako je tako, vrijeme je za otkrivanje.

Ovo su neki od znakova koji će vam otkriti da vaš muškarac „šara“.

Nije mamin sin

Tipovi muškaraca koji su pravi primjerci maminih sinova mogu biti itekako naporni i razlog zbog čega čete izgubiti mnogi živaca. Ali ako vaš muškarac nije prisan sa svojom majkom i prema njoj se ne ponaša brižno, to može biti jedan od znakova da se neće dugo zadržati niti pored vas.

Zagonetan je

Ta njegova zagonetnost možda je upravo ono na što ste „pali“ kod njega, ali ako je stalno takav, onda u nekom trenu nije više tako zanimljivo ni privlačno. Vrijeme je za uzbunu ako postane nervozan kada uzmete njegov telefon u ruke. Osobe koje varaju su tajnovite, skrivaju stvari, ne otkrivaju kamo idu niti kada će vratiti, ali istovremeno će htjeti znati sve o vama. Dobri su slušatelji jer, na kraju krajeva, nisu oni ti koji žele pričati.

„Ups, zaboravio sam“

Ne pojavi se u dogovoreno vrijeme, otkazuje dogovore u zadnjem trenutku? To znači da vas vara. Vjerovatno mu se u zadnji trenutak „ukazala bolja prilika“ koju nije htio propustiti. Ako ne želite biti drugi izbor, kako i ne biste trebali biti, nemojte biti u vezi s ovakvim muškarcem. Takvi samo nose nevolje…

Posesivan je i „control freak“

Osobina muškarca da zna svaki vaš korak može nekada biti vrlo lijep i dati vam osjećaj sigurnosti. Ipak, treba razlučiti kada to ponašanje preraste u posesivnost i potrebu da kontroliše svaki vaš korak. Ako vas vara, muškarac će željeti znati gdje ste u svakom trenutku kako ne bi negdje nabasao na vas dok je s drugom, a istovremeno ne otkriva gdje je on niti kakvi su mu planovi. To su dvostruka mjerila i svakako ih ne biste trebali trpiti.

Krije vas

Ma koliko mislili da ste u srećnoj vezi, ako vas vaš muškarac krije, odnosno, ne hvali se vama svojim prijateljima i kolegama na poslu, nešto nije u redu. Na Fejsbuku ima status „nije u vezi“? Ako se dosad niste već zapitali zašto, evo odgovora: Ne želi otkrivati da se s nekim viđa kako bi i dalje mogao loviti druge žene.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se